H Blake Lively έδωσε το backstage από το πάρτι της Taylor Swift με τις πιο #friendship goals λήψεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Blake Lively έδωσε το backstage από το πάρτι της Taylor Swift με τις πιο #friendship goals λήψεις

Η Taylor Swift έκλεισε τα 34 και το γιόρτασε με ένα πάρτι που είχε καλεσμένες όλες τις επώνυμες φίλες της, μία εκ των οποίων ήταν και η ηθοποιός Blake Lively.

Aδιαμφισβήτητα πια το 2023 ήταν η χρονιά της Taylor Swift, αφού όχι μόνο οι συναυλίες της ανά τον κόσμο έγιναν sold out και βραβεύτηκε ως «Άνθρωπος της χρονιάς» από το περιοδικό Τime αλλά βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο του αθλητή του ποδοσφαίρου, Travis Kelce.

Και δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί καλύτερα η χρονιά για εκείνη, αφού στις 13 Δεκεμβρίου γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της οργανώνοντας ένα πάρτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Travis Kelce δεν ήταν παρόν, αφού θα έπρεπε να βρίσκεται στο Kansas καθώς είχε προπονήσεις με την ομάδα που παίζει. Όπως φάνηκε όμως, το ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει ιδιωτικά τα γενέθλια της pop star, αφού ανάμεσα στα λουλούδια που έλαβε για την ημέρα των γενεθλίων της, ήταν και η εντυπωσιακή ανθοδέσμη που δέχτηκε ως δώρο από εκείνον νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Οι #friendshipgoals φωτογραφίες της Blake Lively

Παρ' όλα αυτά, η Taylor Swift φαίνεται να διασκέδασε πολύ στο πάρτι της - το οποίο περιλάμβανε γεύμα σε εστιατόριο γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια ποτό σε μπαρ στο Μanhattan - στο οποίο έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities, όπως η Blake Lively, η Gigi Hadid, η Selena Gomez και άλλοι. Η δε Blake Lively δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι της φίλης της με τους followers της να λένε πως ο μόνος τίτλος που ταιριάζει σε αυτά τα στιγμιότυπα είναι το «Friendship goals».

Και για του λόγου το αληθές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που ανέβαζε η ηθοποιός στα social media της.

«Κατά κάποιο τρόπο, είναι ακόμα καλύτερη στην πραγματική ζωή», έγραψε η Blake Lively στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσθέτοντας «Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά στην μία και μοναδική».

Κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Blake Lively χρησιμοποίησε και η Taylor Swift στην δική της ανάρτηση, στην οποία ευχαριστώντας τους πάντες για τις ευχές της και που παρευρέθηκαν στο πάρτι της έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτή την χρονιά... Βασικά... συνέβη όντως; Σας ευχαριστώ για όλες τις όμορφες ευχές γενεθλίων χθες».

https://www.instagram.com/p/C02Jc0EO8Q_/