«Πυγμαλίωνα επιτέλους ήρθες» Ο Δαδακαρίδης έκανε την εμφάνισή του στον Σασμό και προκάλεσε αίσθηση

Κατερίνα Μπούσιου
«Πυγμαλίωνα επιτέλους ήρθες» Ο Δαδακαρίδης έκανε την εμφάνισή του στον Σασμό και προκάλεσε αίσθηση

Με κόντρα με την Ευγενία Σαμαρά έκανε ντεμπούτο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον Σασμό και κάπως έτσι ξεκινά ένας μεγάλος έρωτας. 

Και ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ερχόταν σε μία μεγάλη σύγκρουση με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον Σασμό, το πρώτο τρέιλερ που δείχνει τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στην πρώτη του σκηνή με την Ευγενία Σαμαρά τα επισκίασε όλα και προκάλεσε ενθουσιασμό στο Twitter και υπάρχει λόγος για αυτό. Όπως υπάρχει και ένας μεγάλος έρωτας που μόλις γεννιέται από το σημερινό επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/C0633q-L9a7/

Από ένα τρακάρισμα ξεκινούν όλα

Ας ξεκινήσουμε από τα ήδη υπάρχοντα πρόσωπα στον Σασμό τα οποία μας έχουν μπερδέψει. Βασικά, οι σεναριογράφοι της σειράς μας έχουν μπερδέψει. Για πολύ καιρό ο Αστέρης είχε κόντρα με τον Μαθιό και είχε γίνει σκληρός. Χθες έγινε ξαφνικά ο γλυκύτερος αδελφός. Η Αργυρώ επίσης ενώ ήταν φίλη και λάτρευε τη Βασιλική, ξαφνικά της μιλά με τον χειρότερο τρόπο και δεν τη συγχωρεί για τα λάθη του Μαθιού. Γενικά, βλέπουμε μία συχνή μεταστροφή στους ρόλους τόσο του Ορφέα Αυγουστίδη όσο της Χριστίνας Χειλάς Φαμέλη. Κάπου θα καταλήξει αυτό. Έχει υπομονή το κοινό.

Οι φήμες για 4ο κύκλο του Σασμού και η μεγάλη αποκάλυψη που βάζει τη Μαρία Τζομπανάκη σε κίνδυνο

Το κοινό όμως έχει και αλάνθαστο κριτήριο. Εδώ και καιρό (και δικαιολογημένα) περιμένει την είσοδο του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη σειρά. Για έναν μοναδικό και απλούστατο λόγο, όπως εκφράστηκε χθες με τα μηνύματα στο Twitter. Γιατί προσδοκούν πως εκείνος θα την ανανεώσει με την ποιότητά του και τον ρόλο του. Τα τελευταία χρόνια τόσο ο Έτερος Εγώ όσο και ο Ψυχοκόρες, του οφείλουν μέρος της μεγάλης τους επιτυχίας. Είναι ένας ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο.

Ανάσταση, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά. Η πρώτη σκηνή είναι ένα ένα τρακάρισμα με τη Στέλλα και μία λογομαχία. Και όλοι πιστεύουν πως θα έχουμε έναν μεγάλο έρωτα για τη συνέχεια.

Η τελευταία φράση του Δαδακαρίδη στο τρείλερ, δηλαδή το «εύχομαι να μη συναντηθούμε ξανά» δεν θα ισχύσει, γιατί σύντομα ως νέος εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης θα τη συναντήσει, όταν εκείνη εμφανιστεί στο γραφείο του ως συνήγορος του Μαθιού. Και εκεί θα καταλάβει η Στέλλα πόσο σκληρός είναι στη δουλειά του. Αργότερα θα καταλάβει και πόσο αποφασισμένος είναι να βάλει τέλος στη βεντέτα και να τιμωρήσει τους ενόχους.

Είναι όμως καρμική αυτή η συνάντηση. Οι διαφορετικοί τους χαρακτήρες θα τους ενώσουν και δεν θα τους χωρίσουν. Και όπως λένε και στο Twitter «Επιτέλους, η Στέλλα βρήκε τον άνθρωπό της». Αυτός ο έρωτας είναι αναζωογονητικός και για τη σειρά και για τους χαρακτήρες.