Οι φήμες για 4ο κύκλο του Σασμού και η μεγάλη αποκάλυψη που βάζει τη Μαρία Τζομπανάκη σε κίνδυνο

Κατερίνα Μπούσιου
Οι φήμες για 4ο κύκλο του Σασμού και η μεγάλη αποκάλυψη που βάζει τη Μαρία Τζομπανάκη σε κίνδυνο

Ο Παύλος σήμερα, θα μαρτυρήσει μία μεγάλη αλήθεια στον Ανδρέα και αυτό θα φέρει μεγάλες ανατροπές στον Σασμό. Λίγο πριν το τέλος ενός ήρωα της σειράς. 

Κάπως νωρίς, όπως άλλωστε έχουν αρχίσει να συζητιούνται και κάποια συμβόλαια παραουσιαστών και παρουσιαστριών, έχει ξεκινήσει μία φημολογία που μιλά για 4ο κύκλο του Σασμού. Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί η σημερινή μεγάλη αποκάλυψη θέτει τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Αστέρη σε μεγάλο κίνδυνο;

https://www.instagram.com/p/C0wkhJtrqYH/

Η αρχή του τέλους του Ανδρέα Βρουλάκη

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από τη φημολογία σε αρκετά δημοσιεύματα πως υπάρχουν σκέψεις στην εταιρεία παραγωγής του Σασμού να συνεχίσει η σειρά και για 4ο κύκλο. Στον οποίο όπως λέγεται, θα υπάρχει ένα prequel, δηλαδή μία επιστροφή στο παρελθόν για να δούμε πως οι δύο οικογένειες έφτασαν στη βεντέτα. Να ζήσουμε δηλαδή το love story της Ανθής Σταματάκη που οδήγησε στη δολοφονία του πατέρα της Αργυρώς και για να δούμε ακόμη και την ιστορία αγάπης της μητέρας του Ανδρέα Βρουλάκη με έναν Σταματάκη.

Το ρεπορτάζ ωστόσο λέει ότι αυτό το ενδεχόμενο, ακόμη και από το ίδιο το κανάλι, δεν απορρίπτεται μεν, αλλά είναι νωρίς να συζητηθεί δε. Πολύ λίγοι ηθοποιοί επίσης είναι πρόθυμοι σε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι αυτή η χρονιά είναι και ο επίλογος της χρονιάς. Έτσι ονομάστηκε και έτσι είναι. Αλλά ποιον θα ωφελούσε αυτός ο 4ος κύκλος; Το σενάριο έχει ήδη «ξεχειλώσει», γίνεται μία υπερπροσπάθεια των σεναριογράφων να δημιουργήσουν παράπλευρες ιστορίες και πολύ λίγες από αυτές βρίσκουν ανταπόκριση από το κοινό. Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη ή η απόφαση του καναλιού είναι ήδη ειλημμένη; Πιστεύουμε πως ο Alpha θέλει να προχωρήσει μπροστά με κάτι καινούργιο, με μία άλλη σειρά στο prime time.

Aς ληφθεί υπόψη επίσης, πως η τηλεθέαση του Σασμού έχει μειωθεί σε σχέση με πέρισυ, ως φυσικό επακόλουθο μίας σεζόν με μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά κρατά μία δυναμική.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για να εντυπωσιάσουν το κοινό - και κάπως έτσι να φτάσουμε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου -, είναι η ιστορία που ξεκινά στο σημερινό επεισόδιο. Ο Στέλιος Μάινας και ο Βασίλης Μπισμπίκης, έρχονται αντιμέτωποι ως Παύλος και Ανδρέας Βρουλάκης. Όχι για να έρθουν σε κόντρα, αλλά για να πουν αλήθειες.

https://www.instagram.com/p/C0zJV6dJRJU/

Ο Παύλος διηγείται την ιστορία που δεν ξέρει ο Ανδρέας. Η μητέρα του Μαρία που αυτοκτόνησε όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών επειδή ήταν ερωτευμένη με τον Τζανή Σταματάκη, αλλά οι γονείς της την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Μανούσο Βρουλάκη, του έκρυψε το ποιος ήταν πραγματικός του πατέρας. Μαζί με τη συμβολή της γιαγιάς Ειρήνης ο Ανδρέας πληροφορείται πως Τζανής ήταν ο πατέρας του.

Το νέο αυτό φυσικά τα αλλάζει όλα. Αρχικά ο Ανδρέας αρνείται να το πιστέψει. Αλλά στη συνέχεια όχι μόνο το πιστεύει αλλά κάνει κινήσεις για να λάβει μέρος της περιουσίας του Τζανή, η οποία είχε περάσει εν μέρει και στον άντρα της Καλλιόπης.

Αυτό θα σημάνει ξανά συναγερμό στους Σταματάκηδες που αρνούνται να τον αποδεχτούν ως συγγενή τους. Και όλα αυτά θα οδηγήσουν και στο τέλος του Βρουλάκη. Με μία απαγωγή από την Καλλιόπη και μία δική του εξαφάνιση όπως ήδη σε έχω ενημερώσει.

Με μία απαγωγή και μία εξαφάνιση θα γίνει στον Σασμό το φινάλε του Βασίλη Μπισμπίκη