Ένας «χάρτης» ένωσε την Θεοδωρίδου με τον Λιάγκα και τον Λάτσιο & το σχόλιό της τα είπε «όλα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ένας «χάρτης» ένωσε την Θεοδωρίδου με τον Λιάγκα και τον Λάτσιο & το σχόλιό της τα είπε «όλα»
https://www.instagram.com/p/C07DyTet1gu/

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιάννη Λάτσιο, αφού ένα από τα τραγούδια θα τους ενώνει για πάντα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της επαγγελματικά, μιας και οι εμφανίσεις της τόσο το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές όσο και τώρα με τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Alcatrash είναι πάντα γεμάτες κόσμο, ενώ κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια γίνεται επιτυχία.

https://www.instagram.com/reel/C07XluSrNST/

H έξοδος με Λιάγκα και το reunion με τον κουμπάρο

Παρ' όλα αυτά, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν και η ίδια έχει ελεύθερο χρόνο φαίνεται πως προτιμά να βλέπει πέρα από τις κόρες της και τους φίλους της, όπως έγινε και το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν, συναντήθηκε και με τον Γιώργο Λιάγκα και με τον Γιάννη Λάτσιο σε μια βραδινή έξοδο και μάλιστα σχολίασε με χιούμορ τη συνάντηση αυτή δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία σε ένα Instagram story της στην οποία έγραψε: «Τώρα σωθήκαμε...», μιας και το δίδυμο αυτό είναι αρκετά δυναμικό κι ενδεχομένως επειδή η ίδια αρχικά να βρέθηκε με τον παρουσιαστή και στη συνέχεια να προστέθηκε στην παρέα και ο Γιάννης Λάτσιος.

theodoridou-(2).jpg

Αν σου φαίνεται περίεργο που η τραγουδίστρια βρέθηκε με τους συγκεκριμένους κυρίους, να σου θυμίσω πως με τον Γιώργο Λιάγκα συνεργάστηκαν τον περασμένο Μάιο στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της ο «Χάρτης» και όπως είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν αυτός που τον έπεισε να πει το «ναι» σε αυτή την συνεργασία. Άλλωστε, με τον Γιάννη Λάτσιο, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι και κουμπάροι.

Μετά την συνεργασία τους στον «Χάρτη» πάντως τόσο η ίδια όσο και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν αναφέρει πως ξεκίνησαν να κάνουν πιο συχνή παρέα και να γίνονται φίλοι, γι΄αυτό κι εκείνη ενώ δεν είχε βρεθεί ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του τελικά πήγε, λύνοντας και κάποιες μικροδιαφορές που ίσως είχαν στο παρελθόν και λέγοντας πως πλέον οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνούν όμορφα στις εξόδους τους.

«Υπήρχε κάτι μεταξύ μας, το οποίο ουσιαστικά ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο μεταξύ μας, να πούμε ότι κάποτε έγινε αυτό και οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν, οι ανύπαρκτες ως τότε σχέσεις μας γιατί δεν γνωριζόμασταν. Όσο μεγαλώνουμε μαλακώνουμε τις γωνίες μας και δεν βρίσκω κανέναν λόγο, τουλάχιστον αφού γνωριστήκαμε καλά και κάναμε πολύ παρέα και είσαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Είσαι ένας πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που κάνουμε παρέα, μου αρέσει πάρα πολύ το μυαλό σου και οι συζητήσεις που κάνουμε και περνάμε τόσο ωραία και χαλαρά. Επειδή η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία» είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια όταν ο παρουσιαστής της είπε πως χρόνια περίμενε να πει το «ναι» για αν βρεθεί στην εκπομπή του.

Γιώργος Λιάγκας, Γιάννης Λάτσιος και Νατάσα Θεοδωρίδου είχαν βρεθεί πάντως κι άλλη φορά μαζί, στις 29 Μαΐου, στα γενέθλια του παρουσιαστή, όπως είχαμε δει από ανάρτησή του στα social media με την αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια να του τραγουδά και το γνωστό τραγούδι γενεθλίων. Ωστόσο, και οι τρεις φίλοι έλειπαν από άλλα γενέθλια αυτής της εβδομάδας, εκείνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θεοδωρίδου και Λάτσιος έκαναν παλαιότερα παρέα με τον Γρηγόρη αλλά η παρέα εκείνη έχει εδώ και χρόνια διαλυθεί.

https://www.instagram.com/reel/Cs0O15NqiBg/