Ένα βήμα πριν τον τελικό της Φάρμας, το κοινό έχει διχαστεί για το ποιον θέλει ως τον μεγάλο νικητή

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα βήμα πριν τον τελικό της Φάρμας, το κοινό έχει διχαστεί για το ποιον θέλει ως τον μεγάλο νικητή

Σήμερα ο ημιτελικός και αύριο ο μεγάλος τελικός της Φάρμας. Η αποχώρηση του Βάιου απογοήτευσε. 

Μετά από 3 μήνες, η Φάρμα ρίχνει αυλαία με τον σημερινό κρίσιμο ημιτελικό και τον αυριανό πανηγυρικό τελικό. Πριν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέψει στο MasterChef το κοινό φαίνεται διχασμένο για το ποιον θέλει ως τελικό νικητή. Ο Βάιος ωστόσο, παρόλο που αποχώρησε κέρδισε ήδη τον τίτλο του πιο cool και αγαπητού παίκτη του διαγωνισμού.

Ο γόρδιος δεσμός του τελικού

Το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ήταν καθοριστικό, τόσο για τη σημερινή εξέλιξη όσο και για την αυριανό τελικό. Τα δύο ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία του γόρδιου δεσμού, (Γιαννούλας - Γιαννακίδης, Κόκκινος - Τέλλιος) η οποία εξελίχθηκε σε ντέρμπι, έφερε την επικράτηση των δύο πρώτων, των δύο Γιώργηδων του διαγωνισμού, οι οποίοι και αυτόματα πέρασαν στον σημερινό ημιτελικό.

Οι δύο χαμένοι, οι οποίοι είναι και φίλοι εδώ και 10 χρόνια, αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες στον αχυρώνα με χαμηλές θερμοκρασίες και μέσα στη λάσπη. Έκαναν υπερπροσπάθεια, αλλά νικητής ήταν τελικά ο Αλέξανδρος Τέλλιος. Με τον Βάιο Κόκκινο να φεύγει οριστικά από το παιχνίδι, μία ανάσα πριν τον τελικό. Και με συναισθήματα φυσικά λύπης για τον αγαπημένο Θορ του Twitter.

Αυτή η εξέλιξη δίχασε τους φανς. Τα σχόλια είναι μοιρασμένα για τους δύο παίκτες που θέλουν σήμερα να βρεθούν στον τελικό. Ο Βάιος πάντως ήδη είναι σα να νίκησε, αφού «στέφθηκε» στα social media, ως ο πιο αγαπητός, χαμογελαστός και cool παίκτης της Φάρμας.

Ο σημερινός ημιτελικός ξεκινά με ένα γράμμα που άφησε ο Βάιος στους συμπαίκτες του ενώ ο αυριανός τελικός περιλαμβάνει δύο δύσκολες δοκιμασίες αλλά και ένα συναισθηματικό flashback στις αγαπημένες στιγμές στην ορεινή φάρμα της Αρκαδίας όπου έγιναν τα γυρίσματα, με την επιστροφή και παλαιότερων παικτών. Για να κλείσει πανηγυρικά o 5oς κύκλος της Φάρμας (Μega, ANT1 από δύο σεζόν) και ο πρώτος στο Star.

Στη Φάρμα η εμφάνιση του επιστάτη άφησε αδιάφορο το κοινό σε σχέση με τις γκάφες των παικτών

Το αγροτικό reality, ή διαγωνισμός (επέλεξε εσύ την ορολογία) μπορεί να μην είχε τα νούμερα τηλεθέασης που το κανάλι προσδοκούσε, αλλά λόγω του πολύ σκληρού ανταγωνισμού στην prime time ζώνη, μας αποζημίωσε με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ως παραγωγή και ως project. Μα κυρίως με την εμφάνιση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην πρώτη του προσπάθεια ως παρουσιαστής, εκτός του MasterChef. Κινήθηκε με άνεση στον λόγο του και είχε πειθαρχία στο format. Αλλά ένας Λεωνίδας μόνος του δε φέρνει την Άνοιξη.