Το φινάλε της χρονιάς για τη Μάγισσα έγινε με ρεκόρ, μία σύγκρουση και τον Αντρέι μεγάλο νικητή

Κατερίνα Μπούσιου
Το φινάλε της χρονιάς για τη Μάγισσα έγινε με ρεκόρ, μία σύγκρουση και τον Αντρέι μεγάλο νικητή

Ένα «Αξίζεις Θεοφανώ» είπε ο Αναστάσης Ροϊλός στη Μάγισσα και «τρέλανε» τους θαυμαστές της σειράς. 

Χθες, σήμερα και αύριο είναι οι ημέρες των τελευταίων επεισοδίων όλων των σειρών ανεξαρτήτως καναλιού πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Και οι περισσότερες κλείνουν θεαματικά. Η Μάγισσα έκλεισε με μία σύγκρουση μεγατόνων, την επικράτηση του Αντρέι και σκηνές που λειτούργησαν ως spoiler για όσα θα προκύψουν μετά τις 15 Ιανουαρίου.

https://www.instagram.com/p/C1FfgSHiWg8/

Με ένα «Αξίζεις» μόλις ξεκίνησε μία ιστορία αγάπης

Πριν κάνουμε μία μικρή επανάληψη του χθεσινού επεισοδίου, ας μιλήσουμε για ένα ακόμη ρεκόρ της Μάγισσας. Καθώς το βράδυ της Τρίτης η σειρά ήταν πρώτη στο prime time στο δυναμικό κοινό (18-54) με ποσοστό που έφτασε το 21%. Η διαφορά ήταν βέβαια οριακή (μόλις 2,5 μονάδες) με τον ανταγωνισμό, αλλά κάπως έτσι «κυλάει» η φετινή τηλεοπτική σεζόν από τον Σεπτέμβριο. Πολλές και αξιόλογες οι σειρές, δύσκολη η επιλογή του κοινού.

Το φινάλε της χρονιάς για τη Μάγισσα ήταν θεαματικό. Στον Πύργο των Λασκαραίων προέκυψε ανταρσία για την προστασία της Θεοφανώς. Ο Μάρκος, ο Αντρέι και ο Βρώτσος όχι μόνο αρνήθηκαν να την παραδώσουν στον Μιχαήλ, αλλά του αρνήθηκαν και το αίτημά του να ξαναπάρει την ηγεσία. Βγήκαν τα σπαθιά και η Έλλη Τρίγγου γλίτωσε τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο μοναστήρι.

Αλλά με τον Μάρκο, παρά τη μεγάλη θυσία που έκανε εκείνος να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα του, η σχέση τους έχει έρθει σε ρήξη. Η Θεοφανώ έχει βαρεθεί οι άλλοι να αποφασίζουν για εκείνη. Και για πρώτη φορά δείχνει εμπιστοσύνη και έννοια μόνο για τον Αντρέι.

Τα σενάρια για τη δεύτερη σεζόν της Μάγισσας και η σύγκρουση για τον διωγμό της Θεοφανώς

Το Twitter περιμένει ήδη να μάθουν όλοι ότι είναι ο πρώτος των πρώτων Λασκαραίων και τον αποθέωσε για την γλυκύτητα με την οποία μίλησε στη μέλλουσα αγαπημένη του λέγοντας της ένα απλό: «Αξίζεις Θεοφανώ».

Το χθεσινό επεισόδιο μας έδωσε και κάποια μικρά spoiler για τη συνέχεια. Φάνηκε η ανάγκη του Κανέλλου να πει στον ανιψιό του πως είναι ένας Λάσκαρης, η Θεοφανώ κρατούσε ένα αντικείμενο της μητέρας της (θα δούμε και το ποιος έδωσε την εντολή να πεθάνει) ενώ η Δαμιανή έπαιξε το τελευταίο της χαρτί κάνοντας συνομωσία με τον γιο της Τζανή για να σκοτώσουν τη Θεοφανώ.

Το 2024 έρχεται για τη Μάγισσα με αυτές τις δύο αποκαλύψεις. Που θα κρίνουν και τη συνέχεια της σειράς σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι να φτάσουμε στη μεγάλη σύγκρουση Αντρέι και Μιχαήλ. Όταν ο πρώτος μάθει πως ο δεύτερος (και θείος του) ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του.