Απ' αγάπη υπερβολική τα δάκρυα της Σοφίας Καρβέλα για τους γονείς της & τα 50 χρόνια Βίσση

Κατερίνα Μπούσιου
Απ' αγάπη υπερβολική τα δάκρυα της Σοφίας Καρβέλα για τους γονείς της & τα 50 χρόνια Βίσση

Το μήνυμα αφιέρωση της Σοφίας για τη συναυλία της μαμάς της Άννας Βίσση και την guest εμφάνιση του πατέρα της Νίκου Καρβέλα. 

«Ό,τι έχουμε ζήσει το έχει πει η Άννα Βίσση» ήταν ξανά το σύνθημα για την πρώτη sold out συναυλία της απόλυτης για τα 50 της χρόνια στη μουσική. Η κόρη της Σοφία Καρβέλα έστειλε το δικό της μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, ειδικά όταν είδε τον πατέρα της Νίκο να ανεβαίνει στη σκηνή.

Οι θρύλοι και η αφιέρωση αγάπης

Όσο τίποτε άλλο, η Σοφία Καρβέλα ήθελε να είναι παρούσα στη χθεσινή συναυλία της μαμάς της Άννας Βίσση στο θέατρο Πέτρας, για να γιορτάσει μαζί της τα 50 χρόνια στη μουσική. Το σύνθημα «Ό,τι έχουμε ζήσει το έχει πει η Άννα Βίσση» είναι εξάλλου από τα αγαπημένα της.

Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Όμως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις την κράτησαν στη Νέα Υόρκη. Αντίθετα όμως οι δύο της γιοι, ο Νικόλας και ο Νέστορας, ήταν στην Ελλάδα μαζί με τον μπαμπά τους. Από ένα story που ανάρτησε εκείνη φάνηκε σα να ήταν στη συναυλία της γιαγιάς τους, γράφοντας μάλιστα ότι της λείπουν.

karvelagioi.jpg

Δεν ήταν μεν στη συναυλία η Σοφία, αλλά ζούσε τον παλμό της το κάθε λεπτό, ανεβάζοντας τα stories που της έστελναν οι φίλοι της αλλά και οι fanatics, οι φανς της μητέρας της.

Η μεγαλύτερή της συγκίνηση που φάνηκε και από τη φράση: «Οι γονείς μου είναι θρύλοι» αλλά και από το emoticon με τα δάκρυα, ήταν όταν ο πατέρας της Νίκος και η μητέρα της ξεκίνησαν να τραγουδούν μαζί ένα medley από την μουσική τους διαδρομή. Και έμοιαζε σαν να διηγούνταν την ιστορία της δικής τους ζωής.

karvelagoneis.jpg

Πριν από λίγους μήνες η Σοφία Καρβέλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, μας έχει εξηγήσει πως για εκείνην αυτοί οι δύο, δεν είναι απλά η μαμά και ο μπαμπάς της: «Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μία θεά με μία θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου Θεού που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη».

https://www.instagram.com/p/Cs5vF5tt5lu/