Ο Ντέμης Νικολαϊδης γιόρτασε με ένα «οικογενειακό» reunion

Ο Ντέμης Νικολαϊδης γιόρτασε με ένα «οικογενειακό» reunion

Η ονομαστική γιορτή του Ντέμη Νικολαϊδη τον βρήκε στην αγκαλιά της... οικογένειάς του, των συμπαικτών του από την ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδος!

Ο Ντέμης γιορτάζει! Του Αγίου Θεμιστοκλή σήμερα και ο πάλαι ποτέ διεθνής μας, έκανε μια νυχτερινή εμφάνιση από τις αγαπημένες μου, με τους ανθρώπους που υπήρξαν δεύτερη οικογένειά του. Ο 50χρονος Ντέμης βγήκε για φαγητό μαζί με τους Στέλιο Μανωλά, Λάκη Νικολάου, Βασίλη Τσιάρτα, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Βασίλη Μπορμπόκη, Τραϊανό Δέλλα βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, σε μια βραδιά που διορφάνωσε ο επί δεκαετίες φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς.

Το εν λόγω ποστ μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram και ο Ντέμης, o οποίος τη χρονιά που φεύγει έδειξε ένα διαφορετικό προφίλ εξωστρέφειας.

Μιλώντας για την μπάλα, ο Ντέμης είπε πρόσφατα:

«Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».

https://www.instagram.com/p/C1FrydZs2QR/

Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Μελίνα και τον Γιώργο, καταλαβαίνουμε τι μπαμπάς είναι

Μιλώντας για τον νέο του εαυτό, ο παλαίμαχος της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε και το Euro 2004, ο Ντέμης παραδέχτηκε πρόσφατα πως ο ίδιος είχε παλαιότερα κόμπλεξ με τους δημοσιογράφους και είπε:

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα αθλητική εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς.

Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής. Τέτοιους θέλουμε για να γινόμαστε καλύτεροι.

Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις».

https://www.instagram.com/reel/C03rlgCMKNw/

Στο προφίλ του άλλωστε στο Instagram, ο Ντέμης είχε πρόσφατα μιλήσει και για την οπαδική βία, αποκαλύπτωντας αν θα άφηνε το παιδί του- τον Γιώργο- να πάει στο γήπεδο μόνο του.

Το 2023 είναι η χρονιά εξωστρέφειας του Ντέμη Νικολαΐδη: Το νέο σχόλιο της αγαπημένης του Αλεξάνδρας

«Αν θα άφηνα το παιδί μου, που είναι στην εφηβεία, να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο; Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, δύσκολα λες όχι, αλλά δεν θα ήθελα. Σε ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι. Φοβάμαι, νομίζω όλοι.

Υπάρχει άγχος, φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει ο ίδιος, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους, λογικό είναι.

Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Θα είναι πολύ όμορφο να μαζεύεται μια παρέα 15, 16, 17 χρονών να πηγαίνουν στα γήπεδα, να επιστρέφουν. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια να το κάνουμε και να αισθανόμαστε ασφαλείς», κατέληξε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

nikolaidis.jpg

Ντέμης Νικολαΐδης

Μιλώντας για την κόρη του Μελίνα που σπουδάζει στο Λονδίνο, ο Ντέμης είπε:

«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα ποστ στο Instagram που τα είπε όλα

Ο Ντέμης για τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους:

Μιλώντας για τον χωρισμό και το διαζύγιο από τη Δέσποινα, ο Ντέμης είπε μέσα στο καλοκαίρι.

«Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.», τόνισε ο Ντέμης ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του ρουτίνα:

«Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Τώρα κάνω πράγματα για να είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη «διαζύγιο» έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία. Αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν ή να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου και προκειμένου δύο άνθρωποι να μην περνάνε καλά, καλύτερα να χωρίσουν για να είναι καλύτερα», είπε ο Ντέμης χαρακτηριστικά.