Είναι πολλά τα λεφτά του James Καφετζή: Γιατί δεν πάει στο Survivor και ο ρόλος του Γιώργου Λιανού

Κατερίνα Μπούσιου
Είναι πολλά τα λεφτά του James Καφετζή: Γιατί δεν πάει στο Survivor και ο ρόλος του Γιώργου Λιανού

Γιατί αρνήθηκε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει κάνει ποτέ η παραγωγή του Survivor και το σημερινό τρολάρισμα του James Καφετζή για το κασέ του. 

Ο James Καφετζής έχει αποδείξει όσο ήταν στο Survivor το πόσο καλός παίκτης ήταν τόσο αγωνιστικά, όσο και στη στρατηγική του με τους συμπαίκτες του. Σήμερα με τις δηλώσεις του, μας απέδειξε και το πόσο καλός επιχειρηματίας είναι και ξέρει να «πουλά» ακριβά τον εαυτό του. Για ποιο λόγο του πρότειναν να συμμετέχει στο φετινό Survivor (το οποίο επίσημα πια κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 7 Ιανουαρίου) γιατί αρνήθηκε και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό;

«Μήπως να ρίξω το κασέ;»

Ο James Καφετζής, συνεχίζει να είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης αλλά και έξυπνος του Survivor στην μετά Ντάνου εποχή. Το απέδειξε εντός του reality, το απέδειξε και εκτός. Δεν κρύβεται και πάντα λέει τη σκέψη του ανοιχτά, ακόμη και αν παρεξηγηθεί η ωμότητά του. Σήμερα αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει δημόσια και να πει τι θα γίνει με την πολυσυζητημένη φετινή του συμμετοχή. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει, αλλά έχει ενδιαφέρον το γιατί.

Και όπως είπε στο «Πρωινό» όλα αφορούν στα χρήματα που ζήτησε αλλά κυρίως στην εγγύηση. Δηλαδή σε περίπτωση που έφευγε να έπαιρνε ένα εφάπαξ ποσό. Business is business.

«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun Media, αλλά όταν με καλέσανε να πάω δεν ήμουν σίγουρος για το τι και πως, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Πήγα εκεί πέρα, είδα ότι με ήθελαν σοβαρά, θα πήγαινε και ο Αλέξης Παππάς που είναι η παλιά μου Νέμεσις, εν ολίγοις το σκέφτηκα. Πήρα το απόγευμα το «αφεντικό» και του είπα ότι οι δύο προυποθέσεις για να πάω ήταν αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Θα ήταν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχουν κάνει στο Survivor. Μου είπε ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό που σκέφτονταν. Τελικά βρεθήκαμε χθες - ήταν σε καλό φιλικό περιβάλλον δεν έχουμε κάποια κόντρα δηλαδή - συζητήσαμε και μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορώ να σου τα δώσω γιατί φέτος έχουν αλλάξει οι κανονισμοί για την αποχώρηση των παικτών. Το κατάλαβα, έκανα «πίσω» σε αυτό, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και στα χρήματα. Δεν το δέχτηκα, έκανα μία υποχώρηση στο ένα δεν θα κάνω και στα δύο. Δεν θα με δείτε φέτος στο Survivor».

Aυτή η άρνηση θα έχει ωστόσο κάποιες επιπτώσεις, ενώ ο πρώην παίκτης αποκάλυψε και τον ρόλο που έπαιξε σε όλο αυτό και ο Γιώργος Λιανός, με τον οποίο : «Αν πήγαινα θα είχε αναιρεθεί το δικαστικό μας ζήτημα, το οποίο δεν έχει λυθεί, είμαστε ακόμη στα δικαστήρια. Στην ουσία εγώ πρέπει να ανταλλάξω κάποιους μήνες από τη ζωή μου για κάποια λεφτά. Ήθελα πάρα πολύ να πάω, τις τελευταίες ημέρες το είχα σκεφτεί και η αλήθεια είναι ότι ταίριαζε γάντι όπως παίζω εγώ το παιχνίδι, στρατηγικά. Δεν θα κάνω πίσω. Μακάρι να πάει καλά το πρόγραμμα, γιατί «τρώνε» πολλές οικογένειες από αυτό. Και θέλω να πάει καλά και για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μου έχει συμπαρασταθεί πολλές φορές. Είχε έρθει και το καλοκαίρι στη Ρόδο - ακόμη μου χρωστά τα λεφτά από τις βενζίνες στο φουσκωτό - και μου είχε πει τότε για το Survivor».

https://www.instagram.com/p/CuuLCRVMaQa/

Και ενώ παιζόταν η συνέντευξή του ο James Καφετζής που αναχωρεί για ταξίδι στη Ιαπωνία, ξεκίνησε παρά την άρνησή του, να τρολάρει την παραγωγή. Και ρώτησε τους φανς του: «Μήπως να μειώσω το κασέ. Μήπως να πω ναι στα 10 χιλιάρικα τελικά;»

jamessxolio.png

Μην σας κάνουν εντύπωση όσα είπε για τα χρήματα που ζήτησε ο James. Οι λεγόμενοι ως διάσημοι, κάνουν σκληρά deals με την παραγωγή, απαιτούν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, γιατί απλούστατα γνωρίζουν ότι οι celebrities είναι απαραίτητοι σε αυτό το reality. Ο Ατζούν Ιλιτζαλι δεν φτιάχνει απλά τις καριέρες τους αλλά βελτιώνει και την περουσιακή τους κατάσταση. Με αποτέλεσμα να έχουμε επαγγελματιές celebrity παίκτες reality πια, που κάνουν μόνο από αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια, ακραία και αν σου φαίνεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν υπογράψει συμβόλαιο, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.