Το τρέιλερ του Survivor, η επιστροφή του James στην Αθήνα και το Twitter που τον θέλει νικητή 2024

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το τρέιλερ του Survivor, η επιστροφή του James στην Αθήνα και το Twitter που τον θέλει νικητή 2024

Στις 7 Ιανουαρίου ξεκινάει το Survivor και όλοι αναρωτιούνται ποιοι από τους παλιούς παίκτες - και κυρίως ο James Καφετζής - θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Κι αν νόμιζες πως το Survivor ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την - 2η - νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star την χρονιά αυτή που κοντεύει να ολοκληρωθεί, κάνεις λάθος, αφού μολις κυκλοφόρησε το trailer για το νέο Survivor. Έτσι, λοιπόν ανήμερα του Αγιαννιού, στις 7 Ιανουαρίου o Γιώργος Λιανός θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο ύστερα, από τις ολιγοήμερες διακοπές του μετά το τέλος του I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, και επιτέλους θα δούμε ποιοι από τους παλιούς παίκτες θα βρεθούν ξανά στους στίβους μάχης.

https://www.instagram.com/reel/C1EKcemMRMP/

To Survivor 2024 θα έχει τόσο άγνωστους παίκτες, όσο και celebrities που για πρώτη φορά παίρνουν μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης αλλά θα εμπλουτιστεί και με προσθήκες από τα παλιά.

Θα είναι ο James Kαφετζής στο νέο Survivor;

Η απορία όλων των fans του ριάλιτι επιβίωσης είναι μία. Θα είναι ο James Καφετζής στο Survivor; Και είναι απόλυτα λογικό, αφού εκείνος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 2021, στο οποίο οι περισσότεροι πίστευαν πως θα βγει νικητής. Βέβαια, ο ίδιος μην αντέχοντας την παράταση που είχε πάρει τότε το παιχνίδι αποχώρησε οικειοθελώς.

Είναι λοιπόν, φυσικό επόμενο το κοινό που τον ακολουθούσε από τότε να θέλει να τον ξαναδεί στο παιχνίδι και μάλιστα να θέλει να τον δει να σηκώνει και την κούπα. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν για πολλούς ο πιο έξυπνος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από το συγκεκριμένο ριάλιτι, ενώ με τον καιρό είχε γίνει και αγωνιστικά πάρα πολύ καλός.

Ο ίδιος πάντως πρόσφατα σε live που έκανε στο MySpace για το Survivor εφ' όλης της ύλης, δεν απάντησε αν τελικά θα βρίσκεται κι αυτός εκεί.

Από αυτά που μετέφεραν όσοι τον παρακολούθησαν στο Twitter/X ότι είπε, φαίνεται πως ο James Καφετζής για να πει το «ναι» θα πρέπει το ποσό που θα λάβει να είναι αρκετά μεγάλο. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος είχε βρεθεί σε ρήξη με την παραγωγή του παιχνιδιού, όπως είχε πει σε δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη χρονιά και εν όψει του Survivor All Star.

«Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω, μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό. Όταν έφυγα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου» είχε πει ο James χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού αναφέρθηκε και στους haters τους, τους οποίους μάλιστα προκάλεσε απ' ότι έγραφαν στο Twitter/X να του μιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Πάντως αυτές τις μέρες γίνονταν οι διαπραγματεύσεις κι «έπεφταν» οι τελικές υπογραφές. Και πάνω που πολλοί άρχισαν να πιστεύουν πως τελικά ο James εξαιτίας του ότι βρισκόταν σε ταξίδι στη Σουηδία δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι, το γεγονός πως σήμερα επέστρεψε άρχισε να κάνει τους πιο πολλούς να αναθεωρούν και να πιστεύουν πως η επιστροφή του την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το trailer για την πρεμιέρα του παιχνιδιού είναι μάλλον σημαδιακή.

Ποιοι θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο σίγουρα

Το Survivor άλλαξε κανονισμούς, αλλά όχι παίκτες: Η Δαλάκα, ο James και οι 3 αθλητές - έκπληξη

Όσον αφορά τα ονόματα των διασήμων που για πρώτη φορά θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, αυτοί που θεωρούνται σίγουροι είναι η Όλγα Πηλιάκη (σ.σ σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη)και ο Δημήτρης Βλάχος, ενώ σε διαπραγματεύσεις ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας με την Μαρία Αντωνά.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου φαίνεται πως θα είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Όσον αφορά τους παίκτες που έχουμε ξαναδεί στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, έχουν αφήσει πίσω την κόντρα τους με την παραγωγή μετά την περσινή αποβολή τους και μάλλον θα είναι κι αυτές στο Survivor 2024, όπως και ο Αλέξης Παπάς.

Οι αλλαγές στο Survivor που έρχεται

Ο Γιώργος Λιανός ήταν πάντως καλεσμένος το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα των μαχητών θα είναι ιδιαίτερα δυνατή αυτή την φορά και όσον αφορά τους χαρακτήρες των παικτών όσο και το πόσο καλοί θα είναι αγωνιστικά. Μάλιστα, είπε πως και όσοι αθλητές παίρνουν μέρος είναι εντυπωσιακά καλοί, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε πολλοί δυνατές μάχες.

Aν αναλογιστούμε ότι το νέο Survivor θα παιχτεί διαφορετικά, αφού δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού που θα κρίνει ποιος συνεχίζει και ποιος όχι στο ριάλιτι, το να είναι κανείς αγωνιστικά καλός θα είναι το «εισιτήριό» του για να προχωρήσει στο Survivor. Βέβαια, «εισιτήριο» θα είναι για κάποιον και οι σχέσεις «φιλίας» που θα δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι.