Το Survivor άλλαξε κανονισμούς, αλλά όχι παίκτες: Η Δαλάκα, ο James και οι 3 αθλητές - έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Το Survivor άλλαξε κανονισμούς, αλλά όχι παίκτες: Η Δαλάκα, ο James και οι 3 αθλητές - έκπληξη

Ο γρίφος με δύο πρώην παίκτες καη η μη ψηφοφορία του κοινού που μετατρέπει το Survivor, σε σκληρό reality. 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ως παραγωγός του Survivor, έχει δείξει και στο παρελθόν πως είναι ευέλικτος στις αλλαγές, αρκεί να εξυπηρετηθεί το κόνσεπτ του reality. Φέτος κάνει και τις πιο σημαντικές στον 7ο κύκλο του στον ΣΚΑΙ. Δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού και αυτό κάτι σημαίνει, ενώ αγαπημένοι του παλαιοί παίκτες έρχονται στους διάσημους. Υπάρχει ωστόσο ένας γρίφος με τον James, 3 αθλητές - έκπληξη και κάποιους celebs που έχουν βάλει τους όρους τους για να υπογράψουν αυτή την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/reel/CzuKohOrL4Y/

Οι 4 σίγουροι, οι εν αναμονή και οι νέοι κανονισμοί

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών που αφορούν στο Survivor, αυτή την εβδομάδα θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για τους 12+12 παίκτες (μαχητές και διάσημοι) που θα αναχωρήσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα για τον Άγιο Δομίνικο. Τα συμβόλαια έχουν νέους όρους, όπως ακριβώς και οι νέοι κανονισμοί του παιχνιδιού.

Που αυτό σημαίνει ότι όποιος καταρχάς παραβεί τους κανονισμούς και αποβληθεί δεν θα πάρει τις απολαβές του. Οι locals αυτή τη χρονιά θα βρίσκονται αρκετά μακριά από τους καταυλισμούς τόσο των παικτών όσο και των στελεχών της παραγωγής.

Η μεγάλη αλλαγή ωστόσο που ο ίδιος ο Ατζούν ανακοίνωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στο ταξίδι του - express στην Αθήνα για να δει την τελική επιλογή των παικτών, είναι ότι πλέον δεν θα ψηφίζει το κοινό για την αποχώρηση ενός παίκτη. Ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, θα φεύγει. Όπως θα φεύγει και εκείνος που θα ανήκει στη χαμένη ομάδα. Η απόφαση θα προκύπτει από την πλειοψηφία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο των παικτών, μέσα από μία ειδική διαδικασία.

Αυτό το μέτρο όπως καταλαβαίνεις ενισχύει τον reality χαρακτήρα του παιχνιδιού, ευνοεί τις κλίκες και τις κόντρες. Κανείς δεν θα θέλει όταν είναι αδύναμος ή μέτριος αγωνιστικά να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να υπολογίζεται η προτίμηση ή η αγάπη του κοινού. Θα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του ισχυρού και συχνά αυτή η τακτική θέλει ευελιξία, εξυπνάδα και στήσιμο «παγίδας» σε όλους τους άλλους. Καθαρό reality δηλαδή.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφήνουν πίσω τους το παρελθόν, τις δικές τους παραβάσεις, τις δηλώσεις που έκαναν κατά της παραγωγής και επιστρέφουν φέτος στο Survivor. Σίγουρος επίσης θεωρείται και ο Αλέξης Παππάς. Δεν θεωρείται σίγουρος ωστόσο ο James Καφετζής, ο οποίος παρά τις αυξημένες απολαβές που δίνονται φέτος στους Διάσημους, δεν τα «βρίσκει» με την παραγωγή.

Στους σίγουρους θεωρείται και ο Δημήτρης Βλάχος, υπό διαπραγμάτευση είναι ο Σάββας Πούμπουρας και η Μαρία Αντωνά (γιατί θέλει να είναι μαζί της ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά η παραγωγή δεν τον θέλει προς το παρόν), ενώ έχει γίνει πρόταση και σε 3 αθλητές, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Δαλάκα καταρρίπτει κάθε ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο του Survivor, γιατί θα είναι η μοναδική παίκτρια με 4 συμμετοχές. Ο Ατζούν δεν έχει κρύψει πως όχι απλά είναι φίλη του αλλά και η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα του reality.

Ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου (και πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη), ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου αναμένεται να συμμετέχουν.

Όπως και η Όλγα Πηλιάκη, πρώην αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος έχει βρεθεί δύο φορές στο Survivor.

Λίγο πριν μπει στο Survivor η Όλγα Πηλιάκη στο Twitter/X θυμήθηκαν την iconic στιγμή της στο Nomads

https://www.instagram.com/p/Cr8e8SmMmE0/

Οι περισσότεροι από τους χρήστες και φαν του Survivor στο Twitter/X είναι διχασμένοι με τους νέους κανονισμούς, αλλά ήδη έχουν δείξει μία προτίμηση στην Κατερίνα Δαλάκα και αναμένουν τους υπόλοιπους παίκτες. Υπάρχει ωστόσο «κύμα» αγάπης και προτίμηση και στον James, αν τελικά συμφωνήσει.