Η άγνωστη αδερφή της Υβόννης Μπόσνιακ δεν της μοιάζει αλλά είναι το ίδιο καλόγουστη και κούκλα

Η άγνωστη αδερφή της Υβόννης Μπόσνιακ δεν της μοιάζει αλλά είναι το ίδιο καλόγουστη και κούκλα

H Katharina Bosnjak έχει εξαιρετική σχέση με την Υβόννη αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο έχει βγάλει μία επική φωτογραφία!

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να τρέφει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της, Katharina, ωστόσο δεν συνηθίζει να αναρτά εικόνες από συναντήσεις τους.

Αυτό βέβαια είναι πιθανό να συμβαίνει και λόγω της απόστασης, αφού η Υβόννη ζει στην Αθήνα, όπου έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της κόρης τους, Ελένης Πασχαλίδη, ενώ οι γονείς της και τα δύο αδέρφια της ζουν στη Γερμανία. Όμως χθες έκαναν reunion.

https://www.instagram.com/p/BRPAvuiDMaa/

«Η απόσταση δυναμώνει την αγάπη»

Η απόσταση, ωστόσο, έχει τη ιδιότητα να δυναμώνει την αγάπη και η Υβόννη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αυτής της θεωρίας, που κάνει το νόημα των γιορτών πιο ουσιαστικό για όσους έχουν την ευκαιρία να ξανασμίξουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Υβόννη αγαπά να περνά τις εορταστικές ημέρες με την οικογένεια της, γεγονός που διαπιστώσαμε την περίοδο του κορονοϊού, όταν η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου δεν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί με τους δικούς της ανθρώπους και ένιωσε έντονα την απουσία τους από το εορταστικό τραπέζι.

Τότε, η Υβόννη μας είχε συστήσει την οικογένειά της, με μία ανάρτηση από τον γάμο της στον λογαριασμό της στο Facebook, στην περιγραφή της οποίας έγραψε:

«Διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα.... για όλους... σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες αγάπης, λείπουν αγκαλιές, ζεστά χαμόγελα και μεγάλα οικογενειακά τραπέζια. Για φέτος η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη που μας κρατάει σε απόσταση από τους αγαπημένους μας. Πρώτη φορά σήμερα ήθελα να σας δείξω την οικογένεια μου, ένα χρόνο έχω να τους αγκαλιάσω, μου λείπουν πολύ, μου λείπουν κάθε μέρα από τα 18 μου που έφυγα από την Γερμανία, δεν ήταν ποτέ εύκολο. Αλλά σήμερα μου λείπουν πιο πολύ από ποτέ... είμαι ευγνώμων που είναι καλά, και ανυπομονώ να τους δω, σύντομα, που θα πάει.... υπομονή! Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Υγεία, πολλή αγάπη και υπομονή».

Η Υβόννη, η Katharina και το στυλ!

Φέτος, τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετικά για το μοντέλο, αφού τέσσερις μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα έχει κοντά της την αδερφή της, Katharina Bosnjak, η οποία τη συνόδευσε στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Αντώνη Ρέμου, το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου.

Η Υβόννη, θέλοντας να δείξει τον ενθουσιασμό της που η Katharina ήρθε στην Αθήνα για να την επισκεφτεί, δημοσίευσε ένα story στο οποίο την φιλά τρυφερά και σχολιάζει «Με την αδερφούλα μου. Επιτέλους»!

bosnjak.png

Οι δύο αδερφές έχουν ίδια καταγάλανα μάτια. Με εξαίρεση αυτό, όμως, δε φαίνεται να μοιάζουν σε εμφάνιση.

Η Katharina, που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, όμως, φαίνεται να μοιράζεται με την αδερφή της παρόμοιο στυλ, γεγονός που διαπιστώνουμε και από τη φωτογραφία της στο Facebook, όπου ποζάρει με total white look, θυμίζοντας μας την minimal αισθητική της Υβόννης.

bosnjak-aderfi.jpg

Πηγή: Katharina Bosnjak/Facebook

Τα total looks είναι ένα απο τα στοιχεία που αγαπούν οι γυναίκες με minimal αισθητική, αφού τα μονόχρωμα outfits προσδίδουν κομψότητα αλλά και καθαριότητα. Δε μπερδεύουν το μάτι και δίνουν την αίσθηση πως φαίνεσαι πιο ψηλή.

Η Katharina, έδειξε την κομψότατη αισθητική της και στον γάμο της Υβόννης, στον οποίο επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα, το οποίο είχε μακριά μανίκια με σκίσιμο.

bosnjak-(2).png

Πηγή: Katharina Bosnjak/Facebook

Σε μία ακόμα φωτογραφία που έχει στο προφίλ της στο facebook, η Katharina φοράει total black look, επιβεβαιώνοντας με ακόμα έναν τρόπο ότι αγαπά τα χρώματα που θυμίζουν καμβάδες. Η ανάρτηση είναι από τα γενέθλιά της το 2021.

katharina-bosnjak.png

Πηγή: Katharina Bosnjak/Facebook

Η κομψότητα της Υβόννης, φυσικά, είναι γνωστή. Ωστόσο, αν θες να θυμηθείς τη δική της minimal εκδοχή, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery.

Η φωτογραφία της αδερφής Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο και τα λόγια εκτίμησης

Η γλυκιά και χαμογελαστή Katharina φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν είναι κοντά μόνο με την αδερφή της, αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο τo 2017 είχε βγάλει την πιο cool φωτογραφία που θα μπορούσε!

Η Katharina πόζαρε όχι μόνο μαζί με τον Ρέμο αλλά και με τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή, Eros Ramazzotti! Οι δύο άντρες έβαλαν στη μέση την όμορφη γαλανομάτα και της έδωσαν ένα γλυκό φιλί, με εκείνη να δηλώσει στα σχόλια της ανάρτησής πως είναι τιμή της να έχει μία τέτοια φωτογραφία. «Και οι δυο τους είναι υπέροχοι, καλόκαρδοι άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά στα γερμανικά.

aderfi-bosnjak-remos.jpg

Πηγή: Katharina Bosnjak/Facebook

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp