Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο sexy βραδινό της look που θα φοράμε στο repeat κάθε Σάββατο βράδυ

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο sexy βραδινό της look που θα φοράμε στο repeat κάθε Σάββατο βράδυ

Μαύρο και κλασικό πάνε μαζί. Ετοιμάσου για party looks γεμάτα στυλ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια γυναίκα με πολύ συγκεκριμένο στυλ και άποψη για τη μόδα. Έχει υπάρξει μοντέλο επί χρόνια και στη συνέχεια δημιούργησε και το δικό της προσωπικό brand, που απηχεί 100% και την αισθητική της. Basic και minimal, με προσεγμένες γραμμές και συγκεκριμένη χρωματική παλέτα. Γιατί μπορεί μέσα στο καλοκαίρι, αν ακολουθείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να την είδες με κάποια πολύχρωμα μαγιό και beachwears σε έντονες αποχρώσεις, αλλά το μαύρο και το λευκό ήταν, είναι και θα είναι τα αγαπημένα της. Και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν πολύ και αναδεικνύουν τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

yvonini_367371912_352348013797652_662407599800634667_n.jpg

Πριν από λίγες μέρες η Υβόννη έκανε μια βραδινή έξοδο μαζί με την κοριτσοπαρέα της και όπως όλες μας, όταν βγαίνουμε με τις κολλητές, ανέβασε βίντεο και πολλές φωτογραφίες από το gathering. Όλες του ήταν λαμπερές και υπέροχες, αλλά ξεχωρίσαμε το total black outfit της Υβόννης, που είναι το τέλειο σύνολο για τα φθινοπωρινά μας ποτά στην πόλη.

Οι 5 πρώτες τάσεις στα πλεκτά του φθινοπώρου που πρέπει να ξέρεις

https://www.instagram.com/reel/Cxz3JUkITCe/

Total black: Το look της Υβόννης που θα αντιγράψουμε.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, αναλυτικά το outfit, που ήταν πάρα πολύ απλό αλλά κομψό και sexy. Η Υβόννη έβαλε μια super mini μαύρη φούστα, με ασορτί tank top, που και τα δύο φάνηκε ότι ήταν κατασκευασμένα από ελαστικό ύφασμα. Είναι ένα στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί κάνει το σύνολο άνετο και ταυτόχρονα super sexy στην εφαρμογή αλλά και την κίνηση, αν βγεις για παράδειγμα για χορό με τις φίλες σου!

1696421631393-308552804-yvoni_bosniak-(1).jpg

Από κάτω έβαλε ένα μαύρο καλσόν, που κάνει μια μικρή διαφάνεια και μαύρα, ankle boots σε δέρμα με 80s τριγωνικό τακούνι. Τα συγκεκριμένα μποτάκια θυμίζουν και λίγο cowboy boots. Αυτό που ολοκλήρωσε όμως το σύνολο είναι το μαύρο σακάκι της και η matching μεγάλη ζώνη, που έβαλε από πάνω για να τονίσει τη μέση και να απογειώσει τη θηλυκότητα. Μαύρη top handle bag και διακριτικά σκουλαρίκια ήταν τα αξεσουάρ που επέλεξε για τη βραδιά. Μόνο το κόκκινο μανικιούρ της έδωσε ένα touch of color στην όλη εμφάνιση.

yvoni_bosniak-(2).jpg
yvoni_bosniak-(3).jpg