Κοίτα μπαμπά, λέει ένα κομμάτι του Μουζουράκη & δεν θα μπορούσε να μας δώσει καλύτερες νέες εικόνες

Κοίτα μπαμπά, λέει ένα κομμάτι του Μουζουράκη & δεν θα μπορούσε να μας δώσει καλύτερες νέες εικόνες

Όλες οι φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε μικρές στιγμές ευτυχίας ως νέος πατέρας. 

Πλάνα από το παιδικό δωμάτιο της κόρης του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις 14 Σεπτεμβρίου, όταν η σύζυγός του και φαρμακοποιός Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το αγγελούδι τους.

«Η πόλη τη νύχτα μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν ξέρεις τους σωστούς ανθρώπους. Αυτό είναι το νέο μου πλήρωμα στις 5 το πρωί. Μερικά αγόρια και μερικά κορίτσια απλά αράζουν στην πόλη» έγραψε στην περιγραφή στα αγγλικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης με φίλους και φανς του να σπεύδουν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και ζεστή ατμόφαιρα έχει το δωμάτιο της κόρης του αλλά και το γεγονός ότι η γονεϊκότητα έχει δυσκολίες.

https://www.instagram.com/p/C0RQVHhMjku/

Στη νέα ζωή ως μαμά η Μαριλού Κόζαρη βρίσκει χρόνο με τον Πάνο Μουζουράκη για τους δυο τους

Όλες οι φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε μικρές στιγμές ευτυχίας ως νέος πατέρας

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, μία μόλις ημέρα μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο Μουζουράκης, γεμάτος ενθουσιασμό, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί μερικές από τις στιγμές ευτυχίας που βιώνει ένας νέος πατέρας.

Πρώτη στιγμή είναι εκείνη με το προσωπικό στο νοσοκομείο, μετά τον τοκετό της Μαριλού Κόζαρη. Ο Πάνος, ανέβασε μία φωτογραφία με χαμογελαστούς γιατρούς και νοσηλευτές που βοήθησαν να έρθει στον κόσμο το παιδί του.

Στην περιγραφή της ανάρτησής του έγραψε «POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα @mitera.gr άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια».

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

Δύο μέρες αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός και τραγουδιστής ανέβασε ένα ακόμα post από το μαιευτήριο. Αυτή τη φορά, όμως, πρωταγωνίστρια ήταν μόνο μία, η κόρη του.

Στην περιγραφή της ανάρτησης είχε γράψει «Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.
Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας.
Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή».

https://www.instagram.com/p/CxTbLH4sH9y/

Οι φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μας έδειξε εικόνες από το σπίτι του

Μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον λογαρισμό του στο instagram για να δημοσιεύει αναρτήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά του, ωστόσο κάποιες φόρες κάνει εξαιρέσεις. Η κόρη του είναι μία από αυτές όπως επίσης και κάποιες ακόμα φορές που θέλησε να μας δείξει εικόνες από το σπίτι του.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις έγινε τον Φεβρουάριο του 2022, όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβασε ένα βίντεο από την τραπεζαρία του θέλοντας να μιλήσει για το «Έπαθα Αγάπη».

Το σπίτι φάνηκε να είναι μεγάλο, φωτεινό με σύγχρονη διακόσμηση και αγάπη στα φυτά αλλά και στα γλυπτά.

https://www.instagram.com/tv/CZpmRozlL8F/

Το 2020, ακόμα, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από την κουζίνα του, η οποία φάνηκε να είναι αρκετά ευρύχωρη.

https://www.instagram.com/p/B7spKq7hair/

Ενώ λίγο παλαιότερα μας είχε δείξει και το σαλόνι του.

https://www.instagram.com/p/Bjg_Tl0lZXL/

Δες στην παρακάτω gallery κάποιες ακόμα σχετικές εικόνες