Ο Γιώργος Γιαννακίδης κέρδισε τη Φάρμα αλλά το Twitter/X εξήγησε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Γιαννακίδης κέρδισε τη Φάρμα αλλά το Twitter/X εξήγησε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Ο Γιώργος Γιαννακίδης κέρδισε 50000 ευρώ αλλά το μεγαλύτερο έπαθλο το πήρε από τη σύζυγό του που περιμένει το 3ο τους παιδί.

Η Φάρμα το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου έφτασε στο τέλος της, ύστερα από 3 μήνες, με τον «θείο Λεωνίδα», δηλαδή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να δίνει το έπαθλο των 50000 ευρώ στον Γιώργο Γιαννακίδη μετά από την πιο fair play μονομαχία που έχουμε δει ποτέ απέναντι στον αντίπαλό του, Αλέξανδρο Τέλλιο, τον οποίο κέρδισε στις 4 από τις 6 δοκιμασίες που είχαν να αντιμετωπίσουν.

https://www.instagram.com/p/C1FpdkIM17Z/

Οι δύο άντρες ήταν αυτοί που μέσα από διάφορες δοκιμασίες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες τους να λένε πως δικαίως έφτασαν μέχρι εκεί, αφού ήταν από τους χαρακτήρες που δεν αναμείχθηκαν στις διάφορες κλίκες που είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και δεν είχαν άδικο, αφού ακόμα και στον τελικό τόσο ο Γιώργος Γιαννακίδης όσο και ο Αλέξανδρος Τέλλιος έδειξαν ευγενή άμιλλα και ήθος ο ένας απέναντι στον άλλο.

Μάλιστα, ο νικητής Γιαννακίδης αρκετές φορές στήριξε τον συμπαίκτη του στις διάφορες σκληρές δοκιμασίες που έπρεπε να περάσουν για να φτάσουν στο έπαθλο, ενώ όταν τελικά κέρδισε, δεν άφησε τη στάμνα του αντιπάλου του να σπάσει αλλά απλά έκοψε το σκοινί που την κρατούσε όπως προέβλεπαν οι κανονισμοί. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου του και το ότι έφτασαν ως εκεί μαζί.

https://www.instagram.com/reel/C1IWjVSra8M/

Βέβαια, το πιο μεγάλο έπαθλο ο Γιώργος Γιαννακίδης το κέρδισε την προηγούμενη μέρα του τελικού, όταν και αυτόν και τον Αλέξανδρο τους επισκέφτηκε η οικογένειά τους. Εκεί η γυναίκα του με τις δυο τους κόρες του ανακοίνωσε live πως είναι έγκυος στο 3ο τους παιδί με τον παίκτη της Φάρμας να βάζει τα κλάματα από χαρά.

https://www.instagram.com/reel/C1Fs7DiLNv7/

Τα αποθεωτικά σχόλια για τον Γιαννακίδη αλλά κι ο λόγος που η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη

Στα σχόλιά τους οι fans της Φάρμας sto Twitter/X αποθέωσαν τον Γιώργο Γιαννακίδη, μιλώντας για έναν παίκτη με ήθος και αξίες που άξιζε να κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα, σχολίασαν πως ήταν ο πρώτος τελικός ever που παρακολούθησαν που δεν είχε παραπάνω ίντριγκες μεταξύ των παικτών.

Ωστόσο, μία fan του ριάλιτι μάλλον κατάφερε να εξηγήσει τον λόγο που τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα σε σχέση με τις προηγούμενες «Φάρμες» που έχουμε δει, παρότι στο αρχικό trailer η ύπαρξη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρουσίαση είχε ενθουσιάσει τους πιο πολλούς που περίμεναν εναγωνίως να ξεκινήσει το παιχνίδι και παρά το γεγονός πως ο νικητής τελικά είχε πολλούς υποστηρικτές.

Όπως ανέφερε στο σχόλιό της η ίδια ήταν πολύ προβλέψιμο όλο το παιχνίδι με τον Γιώργο Γιαννακίδη να είναι σίγουρο πως θα φτάσει στον τελικό - αφού κι ο ίδιος είναι αγρότης στην «έξω» του ζωή αλλά και η σωματοδομή του είναι τέτοια που σε όλες τις δοκιμασίες που είχαν να περάσουν «δεν είχε ανταγωνισμό» - ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δεν είχαν ενδιαφέρον ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και στο επίπεδο του ριάλιτι.

406886089_843789507550629_2763341109590339919_n.jpg

Και ίσως δεν έχει πολύ άδικο, αφού ένας από τους παίκτες που είχε να «δώσει» στο κομμάτι του ριάλιτι, ο Χρήστος Μέξης αποχώρησε νωρίς, ενώ οι κόντρες που είχε ο Γιώργος Τσάμης με όλους του τους συμπαίκτες ήταν «τίποτα» συγκριτικά με τους τσακωμούς που έχουμε δει σε άλλα ριάλιτι.

Γιατί μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να επικροτεί τους παίκτες με ήθος αλλά μάλλον προτιμάει να βλέπει παιχνίδια που είναι γεμάτα τσακωμούς και ίντριγκες. Ίσως είναι και στην νοοτροπία του πια, ύστερα από τα τόσα ριάλιτι που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση το να παρακολουθεί μέσα από την «κλειδαροτρυπα» της τηλεόρασής του, παίκτες σε πιο έντονες καταστάσεις και γι' αυτό η φετινή Φάρμα δεν «κέρδισε» το ενδιαφέρον του.

Όπως και να 'χει η Φάρμα δεν τελείωσε εδώ, αφού σύμφωνα με νέο trailer του Star θα υπάρξει κι επόμενος κύκλος. Μένει να δούμε αν θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/reel/C1IVpNqNly_/