Bradley Cooper και Gigi Hadid έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι στο Hollywood μιλούν για νέο έρωτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Bradley Cooper και Gigi Hadid έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι στο Hollywood μιλούν για νέο έρωτα
©2021 Evan Agostini

O Bradley Cooper και η Gigi Hadid περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί. Τι αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα για την απροσδιόριστη σχέση τους.

Ολοένα και πιο κοντά έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper, οι οποίοι σύμφωνα με τα ξένα μέσα αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φημολογούμενα ζευγάρια του Hollywood.

Cooper και Hadid είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Όπως όλα δείχνουν το νεαρό top model και ο σταρ της μεγάλης οθόνης συνεχίζουν να βγαίνουν ραντεβού και να περνούν πολύ χρόνο μαζί, αν και για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Δημοσιεύματα στο Us Weekly τόνιζαν πως το ειδύλλιο Cooper-Hadid πηγαίνει πολύ καλά με το ζευγάρι να θέλει να περάσει μαζί τις γιορτές και να σκέφτεται να συστήσει τις κόρες τους στο άμεσο μέλλον. Ο Cooper έχει αποκτήσει την 6χρονη Lea de Seine από τη σχέση με την Irina Shayk και η Hadid την 3χρονη Khai από τη σχέση της με τον Zayk Malik.

Πριν από μερικές ώρες το People ανέφερε πως η σχέση του ηθοποιού με το μοντέλο έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημη με το δημοσίευμα να εξηγεί: «Γίνονται όλο και πιο σοβαροί. Η Gigi περνάει αρκετό χρόνο στη Φιλαδέλφεια με τον Bradley».

Η ίδια πηγή τόνισε στο περιοδικό: «Ήταν αρκετά χαμηλών τόνων όταν ήταν στην πόλη και πρόσφατα είχαν ραντεβού σε ιδιωτικό δωμάτιο τοπικού εστιατορίου. Έβγαιναν κρυφά για πολύ περισσότερο καιρό πριν δημοσιοποιηθεί και ήταν πολύ διακριτικοί προσπαθώντας να δουν αν τα πράγματα θα λειτουργούσαν μεταξύ τους».

Το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι τον Οκτώβριο όταν εντοπίστηκαν μαζί σε δείπνο στο West Village της Νέας Υόρκης.

Εκείνη την περίοδο πηγή είχε δηλώσει στο People: «Φαίνεται εξαιρετικά περιστασιακό τώρα, αλλά και οι δύο έχουν παιδιά, μεγάλες καριέρες, πολυάσχολες ζωές και καταλαβαίνουν πώς είναι η ζωή σε αυτούς τους κύκλους».

Η διάδοχος της Irina Shayk στην καρδιά του Bradley Cooper είναι η Gigi Hadid κι από εμάς είναι «ναι»

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη μητέρα της κόρης του, Irina Shayk. Το μοντέλο ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Tom Brady και δείχνει πανέτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

«Η Shayk και ο Cooper δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Brad συμπαθεί πραγματικά τον Τοm (Brady) και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στα ξένα μέσα πηγή από το στενό περιβάλλον της Shayk.

Πηγή κεντρικής: apimages.com