«Το Κουτσοπουλάκι είναι όλα τα λεφτά»: Ο κόσμος αποθέωσε τον πραγματικό σταρ του MasterChef

Πατούλια Κατερίνα
«Το Κουτσοπουλάκι είναι όλα τα λεφτά»: Ο κόσμος αποθέωσε τον πραγματικό σταρ του MasterChef

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης .Καλές γιορτές», ήταν το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για τον γιο του, που ξετρέλανε το Instagram.

Στις 15 Ιανουαρίου επιστρέφει το «επικό» MasterChef, το οποίο επίτηδες το Star αποφάσισε να πλασάρει χωρίς τον χαρακτηριστικό αριθμό 8, μιας και μιλάμε για τον 8ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής στο Star.

Μόλις χτες, το ακόμα πιο επικό τρέιλερ με τον Καίσαρα, έκανε πρεμιέρα, αλλά ήταν το ποστ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου εκείνο που έγινε δίκαια viral.

Ο μικρός Νεοσμυρνιώτης έκλεψε την παράσταση:

Μπορεί στο τρέιλερ του επικού MasterChef που έρχεται στο Star, να είδαμε τους Κουτσόπουλο- Κοντιζά και Ιωαννίδη μπροστά στον Καίσαρα ως δοκιμαστές, στο προφίλ τους στο Instagram όμως, ο Κοντιζάς και ο Κουτσόπουλος προτίμησαν ένα κομμάτι του backstage με τους κριτές να ποζάρουν τυλιγμένοι με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια θυμίζοντας τους Power Rangers των γιορτών.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός", ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιώτης. Καλές γιορτές», έγραψε χαρακτηριστικά ο θείος Λεώ, όπως τον αποκαλούν οι fans τους και ήταν ο μικρός Κίμωνας Κουτσόπουλος αυτός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με επικότερο όλων των σχόλιο:

https://www.instagram.com/p/C1J2Z-YImgw/

Μιλώντας στο Queen.gr, η αγαπημένη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είπε για τον γιο τους και την απόφαση να γίνει μικρή μητέρα:

«Από πάντα, ήθελα να είμαι νέα σε ηλικία μαμά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο. Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός...

Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας, δεν ένιωσα κάτι παράξενο, ένιωσα σα να ήταν από πάντα μαζί μας. Διάβασα όμως αρκετά πράγματα και κάπως όλα πήγαν από μόνα τους στη συνέχεια. Ήταν πολύ ωραία αυτή η διαδρομή με το new born μέλος της οικογένειας.

Δεν μου γεννήθηκε να σου πω την αλήθεια η ανάγκη να κάνω το αντίθετο. Ανέβασα όμως πρόσφατα μία κοινή μας φωτογραφία μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο γιατί ήταν μία πολύ χαρούμενη στιγμή μας. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα με τον Κίμωνα μαζί είναι αλλιώς».

https://www.instagram.com/p/C0wtgB7tmEu/

Κοντιζάς, ο Μπλε Power Ranger

Ποιος είναι;

• Παρακαλώ; Ποιος είναι; Ναι;
• Καλές γιορτές..
• Από ποιον;
• Πάουερ Ρέηντζερς..
• Ποιος Πάουερ Ρέηντζερ ρε;
• ..ο Πράσινος, ο Κόκκινος κ ο Μπλε

Το παραπάνω ήταν το ευφάνταστο λεκτικό που χρησιμοποίησε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την αστεία φωτογραφία από τα γυρίσματα του επικού MasterChef.

https://www.instagram.com/p/C1J0oQni9uh/

Λίγο αργότερα, ο Κοντιζάς τρόλαρε ακόμα και τον σκηνοθέτη του νέου τρέιλερ, Κώστα Τριπύλα, για το αποτέλεσμα επί οθόνης.

https://www.instagram.com/reel/C1Kw0G4rWOj/
KONTIZAS.jpg

Από την μεριά του, ο Πάνος Ιωαννίδης προτίμησε να ασχοληθεί με τη δική του επική ατάκα στο νέο τρέιλερ, για την σαλάτα του Καίσαρα και φυσικά αποθεώθηκε.

https://www.instagram.com/p/C1KwHzwNw66/

Όσον αφορά το επικό MasterChef 8, αυξήθηκε το ποσό που παίρνει ο νικητής στις 70 χιλιάδες ευρώ (και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και ευτυχώς αυτή τη φορά θα πάρει και ο δεύτερος παίκτης, 30 χιλιάδες ευρώ ενώ θα υπάρξουν και μικρότερα ποσά και μέσα στις δοκιμασίες του διαγωνισμού.