Ο Σάκης Τανιμανίδης ευχήθηκε στη μαμά του με μια φωτογραφία τους απ' όταν ήταν μικρός & μια αλήθεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Τανιμανίδης ευχήθηκε στη μαμά του με μια φωτογραφία τους απ' όταν ήταν μικρός & μια αλήθεια

«Σαν τη μάνα κανείς» έγραψαν στην ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τη μαμά του, την κυρία Ματούλα.

Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης έμελλε στη ζωή του να περιστοιχίζεται από «γυναίκες», αφού μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες, την Αριάνα και την Φιλίππα. Ωστόσο, εκείνος δεν ξεχνά - όπως και οι περισσότεροι από εμάς - την πρώτη και πολύ σημαντική γυναίκα στη ζωή του, τη μαμά του, την κυρία Ματούλα.

Γι' αυτό και για τα γενέθλιά της έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους απ' όταν ήταν μικρός, με την εξής λεζάντα: «Τα χρόνια περάσανε, μεγάλωσα, έκανα δική μου οικογένεια, αλλά για την μαμά μου θα είμαι για πάντα το παιδάκι της…και για μένα θα είσαι για πάντα η ζεστή φωλιά μου, το μέρος που νιώθω ασφάλεια και ηρεμία! Χρόνια πολλά μαμά!».

https://www.instagram.com/p/C1PZQems0Se/

Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης με αυτή του την ανάρτηση μίλησε στην καρδιά όλων, αφού όχι μόνο όσοι έχουν κάνει τη δική τους οικογένεια, αλλά και όσοι έχουν φύγει από τη θαλπωρή του πατρικού τους σπιτιού για να ξεκινήσουν τη ζωή τους, πάντα αναζητούν τη «φωλιά» της μαμάς τους και πάντα ξέρουν πως ό,τι κι αν χρειαστούν εκείνη θα είναι εκεί γι' αυτούς ανιδιοτελώς.

Γι' αυτό και οι περισσότεροι βλέποντας τη δημοσίευσή του έγραψαν στα σχόλιά τους αφενώς πόσο ωραία είναι αυτά τα λόγια που έγραψε για τη μητέρα του και αφετέρου πως δεν υπάρχει τίποτα σαν τις μαμάδες.

Aυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας πάντως, έγραψε κάτι τόσο γλυκό για την μαμά του. Πριν από δυο χρόνια οι δυο τους είχαν κάνει για την ονομαστική γιορτή της μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τονίζει στην ανάρτησή του πως «Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι «χρόνος μαζί τους», όχι αντικείμενα».

https://www.instagram.com/p/CWBakK1jdlU/

Η αδυναμία της γιαγιάς Ματούλας στις εγγονές της

Η μαμά του Σάκη Τανιμανίδη λατρεύει τις εγγονές της και πολλές φορές, όταν το ζευγάρι ζητάει «ενισχύσεις» η γιαγιά Ματούλα βρίσκεται στο πλευρό τους για να βοηθήσει με τις μικρούλες. Αντίστοιχα, βέβαια και η μαμά της Χριστίνας Μπόμπα.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που εκείνη έχει δημοσιεύσει στον δικό της λογαριασμό στο Instagram - γιατί ναι η μαμά του Σάκη Τανιμανίδη έχει και social media - πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι εγγονές της,

https://www.instagram.com/p/CjNSaJjrjde/

αλλά και οι διάφορες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της, τον Στέφανο και τα παιδιά τους, αφού ο Σάκης έχει δυο αδέρφια, την Κασσιανή και τον Παναγιώτη.