5 χρόνια μετά τον γάμο τους, Μπόμπα και Τανιμανίδης μετράνε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους

5 χρόνια μετά τον γάμο τους, Μπόμπα και Τανιμανίδης μετράνε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Οι υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο τους και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Πριν από ακριβώς πέντε χρόνια, την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου.

Όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες έδωσαν το παρών στην τελετή, με τον γάμο να είναι πρώτο θέμα στα media για αρκετές ημέρες. Το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των νεονύμφων οι οποίοι χόρευαν στη γαμήλια δεξίωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Highlight της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η στιγμή που το ζευγάρι χόρεψε αγκαλιασμένο τον πρώτο του χορό, επιλέγοντας το τραγούδι «Stand by Me».

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να είστε καλά. Ευχαριστούμε που ήρθατε μέχρι εδώ. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ», είχε πει η Χριστίνα Μπόμπα στις τηλεοπτικές κάμερες.

https://www.instagram.com/reel/Ch-fh_rqhFc/

«Να είστε καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να μιλήσω αν ήταν όλα όμορφα. Ευχόμαστε σε όλους να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πού. Να είστε καλά», πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η γέννηση των διδύμων και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δίδυμες κόρες τους (Αριάνα και Φιλίππα) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Στις 24 Ιουνίου τα Τανιμανιδάκια γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά τους στην Αντίπαρο με την μαμά Χριστίνα και το μπαμπά Σάκη να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι και ευδιάθετοι.

https://www.instagram.com/p/Ct34e84KQJ4/

«Εχθές τα κορίτσια μας έγιναν 2 χρόνων και μου φαίνεται απίστευτο! Σα χθες θυμάμαι τα δυο μικρά μωράκια που τώρα είναι κοριτσάκια, που περπατούν και μιλούν ακατάπαυστα 😂 Να σας βλέπουμε χαμογελαστές είναι η μεγαλύτερή μας ευτυχία! Με τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό σας, το πείσμα σας, τα παιχνίδια σας, τη φαντασία σας κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς! Χρόνια πολλά στα πλάσματα που έδωσαν το βαθύτερο νόημα στη ζωή μας! Ας συνεχίσουμε να γελάμε, να μοιραζόμαστε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί, να αγκαλιαζόμαστε και να μας εμπνέετε καθημερινά», είχε γράψει πρόσφατα η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο παρουσιαστής και η influencer έχουν μιλήσει ανοιχτά για το πόσο δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδιά καθώς και για την εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία τους χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, τις δίδυμες κόρες τους.

Καλεσμένη στην εκδήλωση της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής η Χριστίνα Μπόμπα είχε εξομολογηθεί: «Είμαι εδώ για να μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία. Πώς βίωσα εγώ όλη αυτήν την προσπάθεια να γίνω μητέρα και πώς βιώσαμε μαζί την προσπάθεια να γίνουμε γονείς. Ο δρόμος δεν ήταν πολύ εύκολος για μας και βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ αυτήν την ιστορία. Γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουμε ένα δημόσιο βήμα να μιλάμε για αυτά τα θέματα ανοιχτά, χωρίς ταμπού και δημοσίως να λέμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Όταν ως έγκυος αποφάσισα να πω ότι τα κοριτσάκια μου ήρθαν μέσα από εξωσωματική γονιμοποίηση έλαβα χιλιάδες μηνύματα, κυριολεκτικά χιλιάδες. Από μανούλες, από ζευγάρια, από άντρες που μου έλεγαν ότι περνάμε ακριβώς τα ίδια. Και κατάλαβα τότε, ότι όλοι έχουμε τις ίδιες σκέψεις, τις ίδιες φοβίες, τις ίδιες ανησυχίες».

https://www.instagram.com/p/CpqFpVqq7W2/

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούσαμε περίπου 3-4 χρόνια για να μείνω έγκυος. Στην αρχή, ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή η περίοδος μάς έφερνε μια απλή, μικρή απογοήτευση. Στο τέλος, σε εμένα προσωπικά, έφερνε απελπισία. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει, εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μαμά, και θυμάμαι έντονα τις φοβίες που είχα, μέχρι και μοιρολατρικές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Ότι ίσως δεν το θέλει ο Θεός να γίνω μαμά, γιατί όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο ψυχολογικά, πολλές φορές χάνουμε τη λογική μας και τη σκέψη μας και το μυαλό μας παίρνει περίεργους δρόμους».

Η influencer και επιχειρηματίας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο σε όλη αυτήν τη διαδικασία αναφέροντας: «Ευτυχώς είχα και έχω έναν πολύ ψύχραιμο και υποστηρικτικό σύντροφο που περνούσε κι αυτός μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία, αλλά στάθηκε πιο τετράγωνη η λογική του, για να μου πει, Χριστίνα μην αγχώνεσαι, η επιστήμη είναι εκεί και είναι πολύ μικρό το ποσοστό των γυναικών που δεν καταφέρνει να κάνει παιδί, των ζευγαριών που δεν καταφέρνουν να κάνουν παιδί και να μην έχεις κανένα άγχος, γιατί αξίζεις και θα είσαι η καλύτερη μανούλα. Και μετά, αφού πήραμε αυτήν την απόφαση, είχα το άγχος των ορμονών, των ενέσεων, το τι θα φέρει στο σώμα μου αυτό».

Η πέμπτη επέτειος του γάμου τους

1693567035355-680860476-Screenshot-2023-09-01-135358.png

Πριν λίγες ώρες ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μερικά Instagram stories από το αεροδρόμιο, αποκαλύπτοντάς μας πως επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρκελώνη.

1693567044484-872098179-Screenshot-2023-09-01-135350.png

Η influencer εξακολουθεί να απέχει (συνειδητά) από τα social media ωστόσο εικάζουμε πως Μπόμπα και Τανιμανίδης θα γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους στην Ισπανία, περνώντας ποιοτικό χρόνο μόνο για δύο.

https://www.instagram.com/p/B1_6VJQiQmh/

Κάθε χρόνο το ζευγάρι πραγματοποιεί εξορμήσεις εκτός συνόρων ανήμερα της επετείου τους με το ταξίδι στην Καππαδοκία και την Ισλανδία να αποτελούν για εκείνους εμπειρίες ζωής.

https://www.instagram.com/p/ChxtepRKIGb/

Ο λόγος που η απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα να απέχει από τα social δεν ξάφνιασε & το κορυφαίο σχόλιο

https://www.instagram.com/p/CwqMjCrMDID/

Μπόμπα και Τανιμανίδης γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου: Οι τρεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους

1) Το νέο τους σπίτι

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και εγκατέλειψαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες. Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι κόρες τους νοίκιασαν σπίτι στην Αντίπαρο, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/reel/CsZCzeyKkeR/

2) Η ανάγκη της Χριστίνας Μπόμπα για social break

Πριν από περίπου ένα μήνα η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια απρόσμενη ανακοίνωση, εκφράζοντας την ανάγκη της να απέχει εντελώς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σύντομο χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

«Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. 🤍 Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. 🙃 Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. 🧘‍♀️ Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην τελευταία ανάρτησή της.

Πηγή κεντρικής: chrismpo