Στο γιορτινό ποστ της οικογένειας Κουϊνέλη όλοι είδαν την ομοιότητα της Ανατολής με τον μπαμπά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο γιορτινό ποστ της οικογένειας Κουϊνέλη όλοι είδαν την ομοιότητα της Ανατολής με τον μπαμπά της

Η Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η μικρή Ανατολή ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» με μια φωτογραφία τους.

Η Ήβη Αδάμου διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους τόσο στην καριέρα της με τις διάφορες εμφανίσεις της μαζί και με τον Μιχάλη των Stavento, όσο και στην προσωπική της ζωή, αφού με τον Μιχάλη Κουϊνέλη είναι από τα πιο αγαπημένα γνωστά ζευγάρια. Την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει η μικρή Ανατολή, η οποία είναι 5 χρονών.

https://www.instagram.com/p/CtZGRB5MP_Y/

Η χριστουγεννιάτικη καρτ ποστάλ της οικογένειας Κουϊνέλη

Το ζευγάρι φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την κόρη τους, η οποία είναι γι' αυτούς ολόκληρος ο κόσμος. Ειδικά την ημέρα των Χριστουγέννων που ανέκαθεν ήταν μια οικογενειακή γιορτή, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης την πέρασαν παρέα με την κόρη τους, χωρίς μουσικές υποχρεώσεις και μάλιστα έβγαλαν και την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, με την οποία έστειλαν τις ευχές τους στους followers τους.

«Χρόνια πολλά και από εμάς…» έγραψε η Ήβη Αδάμου στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/reel/C1Rn7AAtXmi/

Η ομοιότητα με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Βλέποντας τη φωτογραφία της Ανατολής μαζί με τους γονείς της, παρότι η Ήβη Αδάμου έχει προσθέσει ένα emoji καρδούλα στο πρόσωπο της κόρης της - μια τακτική που ακολουθούν πολλοί γονείς όσον αφορά τα social media και τα παιδιά τους - οι followers της δεν γινόταν να μην προσέξουν την ομοιότητα της 5χρονης με τον μπαμπά της και κυρίως, όσον αφορά τα μάτια τους. Η Ανατολή έχει γαλάζια μάτια όπως και ο Μιχάλης Κουϊνέλης που σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά της την κάνουν να μοιάζει με «αερικό», όπως έγραψαν οι fans του ζευγαριού.

Η κοινή συνέντευξη

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησαν από κοινού για την σχέση τους στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ». Εκεί και οι δυο τους αναφέρθηκαν στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Μιχάλη των Stavento να λέει: «Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα» και την Ήβη Αδάμου να συμπληρώνει: «Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα και ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό».