Στις γιορτινές αναρτήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου η μαμά της ήταν η πρωταγωνίστρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις γιορτινές αναρτήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου η μαμά της ήταν η πρωταγωνίστρια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε τις γιορτές με τους γιους της, την αδερφή και την μαμά της, φτιάχνοντας μελομακάρονα.

Τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν μια οικογενειακή γιορτή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσε να μην τα περάσει με τους αγαπημένους της, δηλαδή τα παιδιά της - τον Φίλιππο και τον Διονύση - την αδερφή της με την ανιψιά της και τη μητέρα της.

Όλοι μαζί μάλιστα, προσπάθησαν να φτιάξουν όπως είδαμε από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok της η ηθοποιός την Παραμονή των Χριστουγέννων, μελομακάρονα καθώς η εμπειρία της τις προηγούμενες χρονιές φτιάχνοντας το πατροπαράδοτο αυτό γλύκισμα δεν ήταν και οι καλύτερες. Αυτή την φορά όμως, επιστρατεύθηκε όλη η οικογένεια και φαίνεται πως το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο.

Πρωταγωνίστρια του βίντεο ήταν η μαμά της, η οποία προσπάθησε να βοηθήσει σε διάφορες φάσεις της παρασκευής των μελομακάρονων, κάτι που είδαν και οι followers της Ντορέττας Παπαδημητρίου, γι' αυτό και στην φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιους της και την αδερφή της οι followers της θυμήθηκαν τη μητέρα της και πόσο πλάκα είχε το βίντεο που έφτιαχναν μελομακάρονα.

«Αυτοί είμαστε! Χρόνια πολλά από εμάς!!! Με υγεία ,τύχη κ πολλά χαμόγελα» έγραψε στην ανάρτησή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου και

https://www.instagram.com/p/C1R03HiIdqw/

όπως θα δεις τα σχόλια μονοπώλησαν η μητέρα της και τα μελομακάρονα.

Την αγάπη της στην κολλητή της έστειλε βέβαια και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βλέποντας την οικογενειακή φωτογραφία της ηθοποιού έγραψε «Είστε οι καλυτερότεροι του σύμπαντος».

413130422_3730314563956186_6268341148049866066_n.jpg

H μαμά της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι πάντα εκεί για τις κόρες της και τα εγγόνια της, όπως θα δεις κι από τα διάφορα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η ηθοποιός.

Αυτές οι γιορτές πάντως ήταν διαφορετικές για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού ο μεγάλος της γιος ο Διονύσης φέτος ξεκίνησε τις σπουδές του στην Κύπρο, οπότε η «φωλίτσα» της ηθοποιού για κάποιους μήνες ήταν γεμάτη μόνο από τον Φίλιππο, ο οποίος τελειώνει το Λύκειο. Γι' αυτό το ότι βρέθηκαν όλοι μαζί για τις γιορτές όπως είδες και στις αναρτήσεις της πιο πάνω τους γέμισε όλους με πολλή χαρά.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, πάντως συγκινημένη η ίδια είχε δείξει στο προφίλ της στο Instagram τη διαδικασία της μετακόμισης του Διονύση στην Κύπρο γράφοντας: «Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα ! It’s gonna be a loooooong night».

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN/