Η μαμά της Ariana Grande είναι η μεγαλύτερη fan της και το νέο άλμπουμ του 2024 έγινε απόδειξη

Τζένη Ντεμιράι
Η μαμά της Ariana Grande είναι η μεγαλύτερη fan της και το νέο άλμπουμ του 2024 έγινε απόδειξη

Τέσσερα χρόνια μετά το «Positions» και έξι χρόνια μετά το «Sweetener» η Ariana Grande επιστρέφει.

Την θερμή υποστήριξή στην κόρη της έδειξε η μητέρα της Ariana Grande, Joan, η οποία σχολίασε τη δημοσίευση μέσω της οποίας η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους fans της για τις προετοιμασίες του νέου της άλμπουμ.

Με το άλμπουμ αυτό, η Ariana Grande θα ξαναβρεθεί στα «φώτα» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής το 2024.

Πιο αναλυτικά, με ένα post στο Instagram η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημέρωσε τους fans της για τα νέα, αναρτώντας 10 φωτογραφίες και βίντεο από στιγμές δημιουργίας του άλμπουμ της.

Στην περιγραφή αρκέστηκε στο να πει «Τα λέμε του χρόνου». Κάνοντας tag τον παραγωγό της Ilya Salmanzadeh, τη Republic Records και πολλούς άλλους, η Grande μοιράστηκε αναμνήσεις από το στούντιο.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν ένα βίντεο με τη μητέρα της Grande να χορεύει, ένα screenshot από μια κλήση FaceTime, μια φωτογραφία από μια αποθήκη (πιθανώς σκηνικό μουσικού βίντεο) και μια άλλη φωτογραφία που τη δείχνει να κλαίει.

«Τα δύο moods του άλμπουμ», έγραψε στο Instagram story της.

https://www.instagram.com/p/C1XFszIusVJ/

«Είμαι τόσο κουρασμένη», λέει στο κλιπ. «Αλλά τόσο χαρούμενη και ευγνώμων. Νιώθω επίσης σαν να ζυγίζω 3.000 τόνους».

Η Ariana Grande μίλησε για το botox, τα fillers και τη μεγάλη απόφαση για την εικόνα της

Το σχόλιο ποιυ έκανε τη διαφορά

Κάτω από το post πολλοί fans της έδειξαν να ανυπομονούν για την επιστροφή της Grande, τέσσερα χρόνια μετά το «Positions» και έξι χρόνια μετά το «Sweetener».

Αυτή, ωστόσο, που ξεχώρισε ήταν η μητέρα της, Joan Grande, η οποία έγραψε «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ… Ουρλιάζω»!!

grande-mum.png

Η Ariana έχει πολύ τρυφερή σχέση με τη μητέρα της, η οποία καμαρώνει με την πορεία της κόρης της στη μουσική και είναι ευτυχισμένη κάθε φορά που οι δυο τους περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Οι δύο γάμοι και τα παιδιά της Joan Grande

Η μητέρα της Ariana Grande παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της Joan ήταν με τον γιατρό Victor Marchione το 1982. Περίπου έναν χρόνο αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 1983, γέννησε τον γιο της, Frankie Grande. Το ζευγάρι χώρισε το 1987 και τότε η Joan προχώρησε σε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο με αυτόν που σύντομα θα γινόταν ο επόμενος σύζυγός της.

Τον έλεγαν Edward Butera και είναι ο πατέρας της Ariana. Ο Butera εργαζόταν ως γραφίστα, στη Νέα Υόρκη και παντρεύτηκε με την Joan το 1992. Το 1993, ενώ η Joan ήταν έγκυος στην Ariana, μετακόμισαν στο Boca Raton της Φλόριντα και η Ariana γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993. Η οικογένεια έζησε μαζί στη Φλόριντα μέχρι που η Joan και ο Edward πήραν διαζύγιο το 2002, όταν η Ariana ήταν 9 ετών.

https://www.instagram.com/p/CaqyhXmu_fF/

Παρά τα προβλήματα, η Joan ήταν πάντα εκεί για τα παιδιά της, τα οποία ακολούθησαν και τα δύο μία πορεία στη βιομηχανία του θεάματος. Παρακολουθεί συχνά τις συναυλίες της κόρης της και μιλά για εκείνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Μπράβο Ariana! Χαμογελάω, γελάω, κλαίω και θαυμάζω την καλλιτεχνικότητά σου», είχε γράψει η Joan μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της Ariana, Positions, δείχνοντας την υποστήριξη και την αγάπη της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @joangrande