Η Ariana Grande ζει τον έρωτά της με τον Ethan Slater και δέχεται τα πυρά της πρώην συζύγου του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ariana Grande ζει τον έρωτά της με τον Ethan Slater και δέχεται τα πυρά της πρώην συζύγου του

H Ariana Grande είναι ξανά ερωτευμένη λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Dalton Gomez. Η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της κατηγορεί εμμέσως την τραγουδίστρια για τη διάλυση του γάμου της.

Στα καλύτερά της δείχνει η Ariana Grande αφού έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Dalton Gomez.

Η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία «Wicked» και ζει τον απόλυτο έρωτα με τον συμπρωταγωνιστή της, Εthan Slater. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσαν πριν λίγα 24ωρα πηγές από το περιβάλλον της 30χρονης στο People.

Η Grande θα ενσαρκώσει την Glinda στην ταινία που αποτελεί μεταφορά του διάσημου musical του Broadway στον κινηματογράφο. Ο 31χρονος Slater θα υποδυθεί τον Bog, τον ήρωα που ερωτεύεται η αδερφή της Elphaba, Nessarose στο έργο.

«Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είναι χωρισμένοι από τον Ιανουάριο. Εκείνη και ο Ethan ξεκίνησαν πρόσφατα να βγαίνουν μαζί κι εκείνος είναι επίσης χωρισμένος από τη σύζυγό του», ανέφερε η πηγή.

Grande και Slater ζουν τον έρωτά τους όμως η πρώην σύζυγός του αισθάνεται προδομένη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων μέσων η πρώην σύζυγος του Ethan Slater, Lilly Jay, αισθάνεται προδομένη που ο ηθοποιός βγαίνει με την Αriana Grande και «εγκατέλειψε» την οικογένειά τους.

Υποστηρίζεται ότι ο ηθοποιός ενημέρωσε τη σύζυγό του για τη νέα του σχέση μόνο λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση με αποτέλεσμα εκείνη να ξαφνιάστηκε εντελώς, καθώς τον Αύγουστο του 2022 υποδέχθηκαν το γιο τους.

Πηγές από το περιβάλλον της Lilly Jay δήλωσαν στο TMZ ότι είναι συντετριμμένη που η οικογένειά της διαλύθηκε και από το γεγονός ότι ο γιος τους δεν θα έχει και τους δύο γονείς γύρω του συνεχώς. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού αισθάνεται ότι ο Slatter τους έχει γυρίσει την πλάτη και αδιαφορεί πλήρως για εκείνους.

Ariana Grande: Πώς η εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon φούντωσε τις φήμες για τον χωρισμό της

Μια άλλη πηγή υποστήριξε ότι «η Αriana και ο Ethan προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να σεβαστούν τους πρώην τους καθώς επιδιώκουν αυτή τη νέα σχέση».

Για την ώρα είναι σαφές πότε οι δύο καλλιτέχνες άρχισαν να βγαίνουν ωστόσο όλα δείχνουν πως ήρθαν πιο κοντά πριν από αρκετούς μήνες στα γυρίσματα της ταινίας «Wicked» που πρωταγωνιστούν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2024.

Ο αναπάντεχος χωρισμός της Ariana Grande και του Dalton Gomez

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για τον χωρισμό της Αriana Grande από τον Dalton Gomez, δύο χρόνια μετά τον μυστικό γάμο τους. Το TMZ μετέδωσε πρώτο την είδηση που στη συνέχεια επιβεβαίωσε πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο ETonline.

«Δουλεύουν τη φιλία τους ήρεμα και με αγάπη. Η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα σε διάφορες περιόδους και αντιμετώπισαν πρόβλημα στο να εξασφαλίσουν χρόνο ο ένας για τον άλλο, καθώς τα προγράμματά τους ήταν γεμάτα υποχρεώσεις», ανέφερε η πηγή.

Η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να ήταν σε σε διάσταση με τον 27χρονο κτηματομεσίτη από τον περασμένο Ιανουάριο με τις πηγές να επισημαίνουν πως το διαζύγιο ήταν μονόδρομος.

Britain Wimbledon Tennis

Η πρόσφατη εμφάνιση της Ariana Grande στον τελικό του Wimbledon πυροδότησε τις φήμες χωρισμού αφού η 30χρονη φωτογραφήθηκε χωρίς τη βέρα της. Η τελευταία φορά που η popstar δεν φορούσε τη βέρα της δημοσίως ήταν σε ένα makeup turorial για το TikTok, τον Αύγουστο του 2022. Τότε βέβαια η ίδια είχε σπεύσει να διαψεύσει τον χωρισμό αναφέροντας: «Απλά δεν φοράω τη βέρα μου γιατί την έχω στείλει για καθαρισμό. Δεν παίρνω διαζύγιο, μην ξεκινήσετε να το λέτε καν».

https://www.instagram.com/p/CaDIqt0P5mq/

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez γνωρίστηκαν το 2020 και πέρασαν μαζί την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι της τραγουδίστριας. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Grande με τον Justin Bieber, «Stuck with U».

grande1.webp

H πρόταση γάμου ήρθε τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου, όταν ο Gomez πρόσφερε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και πέρλα στην Αriana Grande, το οποίο σήμαινε πολλά για την ίδια, μιας και η πέρλα προερχόταν από ένα δαχτυλίδι που της είχε δώσει η γιαγιά της.

Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Montecito της California με λιγότερα από 20 άτομα καλεσμένους αλλά με ένα δωμάτιο γεμάτο αγάπη, όπως ανέφεραν οι περισσότεροι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com