Ariana Grande: Πώς η εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon φούντωσε τις φήμες για τον χωρισμό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ariana Grande: Πώς η εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon φούντωσε τις φήμες για τον χωρισμό της

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φαίνεται πως πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους προσπαθώντας, ωστόσο να μείνουν φίλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως οι φήμες για τον χωρισμό της τραγουδίστριας του Hollywood Αriana Grande από τον Dalton Gomez, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα.

gomez-grande.png

Με βάση τις πληροφορίες που διαβάζουμε από τα ξένα μέσα φαίνεται πως το ζευγάρι τον περασμένο Γενάρη αποφάσισε από κοινού να χωρίσει, ωστόσο οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις και γι' αυτόν τον λόγο μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί κάτι περαιτέρω.

Παρ' όλα αυτά ούτε οι ίδιοι ούτε το φιλικό και συγγενικό τους περιβάλλον έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.

Η εμφάνιση της Αriana Grande που ενίσχυσε τις φήμες διαζυγίου

Αν και μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιο ισχυρό αποδεικτικό για τον χωρισμό της 30χρονης τραγουδίστριας με τον 27χρονο μεσίτη, η εμφάνισή της το περασμένο Σαββατοκύριακο στον τελικό του Wimbledon φούντωσε τις φήμες.

Ο λόγος ήταν ότι η Ariana Grande εμφανίστηκε χωρίς να φοράει τη βέρα του γάμου της ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η ίδια είχε να την φορέσει από τον Απρίλιο που βρέθηκε στη συναυλία του Jeff Goldblum στο Λονδίνο.

Britain Wimbledon Tennis
Actor Andrew Garfield, right, and singer Ariana Grande, center, sit in the stands on Centre Court for the final of the men's singles between Spain's Carlos Alcaraz and Serbia's Novak Djokovic on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

O γάμος τους

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez γνωρίστηκαν το 2020 και η καραντίνα τους βρήκε στο σπίτι της τραγουδίστριας. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε, ωστόσο στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Gomez με τον Justin Bieber «Stuck with U».

H πρόταση γάμου ήρθε τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου, όταν ο Gomez πρόσφερε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και πέρλα στην Αriana Grande, το οποίο σήμαινε πολλά για την ίδια, μιας και η πέρλα προερχόταν από ένα δαχτυλίδι που της είχε δώσει η γιαγιά της.

Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Montecito της California με λιγότερα από 20 άτομα καλεσμένους αλλά με ένα δωμάτιο γεμάτο αγάπη, όπως ανέφεραν οι περισσότεροι.