Η Ariana Grande μίλησε για το botox, τα fillers και τη μεγάλη απόφαση για την εικόνα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ariana Grande μίλησε για το botox, τα fillers και τη μεγάλη απόφαση για την εικόνα της

H Ariana Grande δηλώνει μετανιωμένη για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της. Η γνώμη της για την ομορφιά και το μεγάλο restart.

Η Ariana Grande έχει καταφέρει να γίνει μια από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες του πλανήτη σε ηλικία μόλις 30 ετών. Η νεαρή καλλιτέχνης ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του θεάματος από πολύ μικρή και η εξέλιξή της είναι ειλικρινά αξιοθαύμαστη.

Η 30χρονη αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια έφηβους σε ολόκληρο τον κόσμο και πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο κανάλι της αμερικάνικης Vogue στο YouTube και στο «Beauty Secrets», το οποίο καλεί celebrities να μοιραστούν τη ρουτίνα ομορφιάς τους μπροστά στην κάμερα.

https://www.instagram.com/p/CxGQPoJOJI0/

Η Grande δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για την εικόνα της και παραδέχθηκε πως στο πέρασμα του χρόνου έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, τις οποίες μετάνιωσε.

Ariana Grande: Πώς η εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon φούντωσε τις φήμες για τον χωρισμό της

H Ariana Grande μίλησε με ειλικρίνεια για το botox και τις αισθητικές παρεμβάσεις

Πριν λίγες ημέρες η νεαρή pop star μίλησε on camera στο κανάλι της Vogue και μοιράστηκε τη ρουτίνα του μακιγιάζ και της επιδερμίδας της. Λίγο αργότερα η 30χρονη προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη, αναφέροντας όλα τα αισθητικά λάθη που έκανε στο παρελθόν.

«Πλήρης διαφάνεια... Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη όλα αυτά τα χρόνια και botox. Σταμάτησα το 2018, επειδή αισθανόμουν τόσο πολύ... Για πολύ καιρό η ομορφιά ήταν για μένα το να κρύβομαι. Και τώρα αισθάνομαι ότι ίσως δεν είναι από τότε που σταμάτησα να κάνω fillers και botox και ίσως ξεκινήσω ξανά με αυτά μια μέρα, δεν ξέρω... ο καθένας το δικό του. Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Εγώ σας υποστηρίζω», τόνισε η Grande.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δω τις... γραμμές κλάματος και τις γραμμές χαμόγελου. Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι η γήρανση μπορεί να είναι τόσο όμορφο πράγμα».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Ariana Grande.

Πηγή κεντρικής: arianagrande