Λίγο πριν γίνει ενός έτους ο Πάρης Αλεξάνδρου έχει ρεκόρ ταξιδιών και το ωραιότερο photo album

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο πριν γίνει ενός έτους ο Πάρης Αλεξάνδρου έχει ρεκόρ ταξιδιών και το ωραιότερο photo album

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Μεξικό. Η νέα φωτογραφία με τον γιο τους και τα τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής τους περνούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο Μεξικό μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.

Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό ταξίδι, το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον 11 μηνών Πάρη στη μαγευτική Tulum.

https://www.instagram.com/p/C1hefI1LmBd/

Ο Πάρης Αλεξάνδρου είναι το πιο πολυταξιδεμένο μωρό της showbiz

Ο Νουνίτο υποδέχθηκε το 2024 με τους γονείς του σε έναν μαγευτικό προορισμό, με τη γνωστή influencer να δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram, χαρίζοντάς μας υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Τούνη και Αλεξάνδρου πόζαραν στον φακό φορώντας τα μαγιό τους και έντυσαν τον γιο τους με παιδική στολή Αϊ-Βασίλη.

https://www.instagram.com/p/Czrha3kI2GH/

Σε 9 ημέρες (10 Ιανουαρίου) ο μονάκριβος γιος του ζευγαριού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και μέχρι σήμερα έχει βρεθεί σε μερικά από τα ωραιότερα μέρη τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

https://www.instagram.com/p/CvwlzPkLKn1/

Λονδίνο, Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, Λισαβόνα, Μαλδίβες, Κάιρο, Σαντορίνη, Αράχωβα, Μύκονος, Ρόδος, Χαλκιδική, είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί ο Νουνίτο.

Ο μικρός Πάρης Αλεξάνδρου είναι αναμφίβολα το πιο πολυταξιδεμένο μωρό της εγχώριας showbiz, με τους followers της μαμάς του να διακωμωδούν το γεγονός αφήνοντας χιουμοριστικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

paris1.jpg

«Ο Lil Πάρης είπε να σκάσει Μεξικό για αλλαγή χρονιάς,και εγώ στην ηλικία του πήγαινε στην σπηλιά που έμενε η Γιαγιά μου!», έγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο επεισοδιακός δρόμος για το Μεξικό

Όπως εξήγησε η influencer μέσα από το λογαριασμό της στο TikTok, οι τρεις τους έχασαν πριν από μερικές ημέρες την πτήση με αποτέλεσμα να βρεθούν στη Λισαβόνα αντί για το Μεξικό.

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι… Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι… Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+… Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά. Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη», είπε η Ιωάννα Τούνη on camera.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε η μαμά της κι έγινε viral

Πηγή κεντρικής: jtouni