Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον Πάρη στη Νέα Υόρκη και τα σχόλια είπαν την αλήθεια για τον γιο της

Ο Πάρης δεν έχει κλείσει ακόμα ενός έτους και έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα και μαγευτικά μέρη του κόσμου μαζί με την μητέρα του.

Η γνωστή influencer βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Πάρη και τους αγαπημένους φίλους της . Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη ξεκίνησε με μία περιπέτεια! Η ίδια ανέβασε μετά από ώρες σε στόρι της στο προφίλ της στο Instagram, ότι με το που πάτησε το που πάτησε το πόδι της στην Νέα Υόρκη της έκλεψαν το iPhone! Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι μετά από λίγες ώρες ανέβασε έναν διαγωνισμό στον Instagram, που κλήρωνε δεκαπέντε, iPhone 15. Δυστυχώς, δεν είχε κάποιο τα κινητά μαζί της και έτσι αναγκάστηκε να αγοράσει στην Νέα Υόρκη, ένα καινούργιο iPhone.

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε το πιο παραμυθένιο σιέλ φόρεμα για την βάφτισή του γιου της

Η Ιωάννα στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Πάρη και τους φίλους της

Η Ιωάννα, μας έχει συνηθίσει στα πιο luxury ταξίδια. Πηγαίνει σε εξωτικούς και μη προορισμούς, όπως το Ντουμπάι, η Μύκονος και η Σαντορίνη και καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα. Στα γενέθλιά της έκλεισε αεροπορικά και διαμονή για την ίδια και τους κολλητούς της στις Μαλδίβες, ενώ στο πλευρό της ήταν όπως πάντα ο γιος της και ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Αυτή την φορά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ταξίδεψε μαζί με την Ιωάννα και τον Πάρη, στην Νέα Υόρκη .

https://www.instagram.com/p/CzcKc39r_pd/

Ο Πάρης θα γίνει όταν μεγαλώσει travel blogger

Η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη με την οποία έχουν μαζί την εταιρεία τους, το brand με ρούχα της Bubblegum.Η Στέλλα δεν έλειπε από το ταξίδι όπως και πολλά άτομα από την παρέα που ήταν και στο ταξίδι στις Μαλδίβες. Ο Πάρης, δεν έχει κλείσει ακόμα ενός έτους και έχει ήδη ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να γίνει ένας από τους καλύτερους travel bloggers, απαθανατίζοντας τα πιο όμορφα και παραδεισένια μέρη του κόσμου.

j.touni_1699646717_3233193465389013690_1583564848.jpg

@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 30 στις Μαλδίβες: Tα looks στο πάρτι της & η μεγάλη αλήθεια στα σχόλια

Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη μαζί με τον Πάρη και τους αγαπημένους της φίλους, μόλις ξεκίνησε! Ανυπομονούμε να δούμε ακόμα πολλά στιγμιότυπα από το πώς διασκεδάζει η όμορφη παρέα στην Νέα Υόρκη μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της Ιωάννας, μιας και έχει πλέον κινητό, όσο και από τα προφίλ των φίλων της.

https://www.instagram.com/p/Cvxa7lCSu8i/

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα στιγμιότυπα που έχει ανεβάσει η Ιωάννα στο προφίλ της στο Instagram από τη Νέα Υόρκη, με το νέο κινητό της.