H Angelina Jolie παραδέχτηκε πόσο κόστισε το διαζύγιο από τον Brad Pitt στην υγεία της

Πατούλια Κατερίνα
H Angelina Jolie παραδέχτηκε πόσο κόστισε το διαζύγιο από τον Brad Pitt στην υγεία της

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στις ατάκες της Jolie για τις συναδέλφους της σήμερα, διακρίναμε και κάποιες σπόντες για την Jennifer Aniston!

H Αngelina Jolie έχει περάσει πολλά και δεν το κρύβει. Κόρη δύο ηθοποιών, του Jon Voight και της Marcheline Bertrand, με μια καριέρα από νωρίς στο Hollywood, μητέρα έξι παιδιών και με έναν χωρισμό που κρατά πολλά χρόνια κι ακόμα δεν έχει μπει τελεία, η 48χρονη είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της.

H εξομολόγηση καρδιάς από το WSJ

Η Jolie είναι το εξώφυλλο του διαδικτυακού περιοδικού Wall Street Journal για το τεύχος Δεκεμβρίου/ Ιανουαρίου και στη συνέντευξη αυτή μίλησε από καρδιάς, για όλα, ακόμα και για τον αντίκτυπο που είχε ο χωρισμός από τον Brad Pitt στην υγεία της.

Η Angelina έχει συνειδητά επιλέξει να είναι πιο πολύ κοντά στα παιδιά της, τον 21χρονο Maddox, τον 19χρονο Pax, την 18χρονη Zahara, την 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Vivienne και Knox και τα επόμενα βήματά της στην υποκριτική θα είναι περιορισμένα.

Το σώμα μου αντιδρά πολύ στο στρες

«Έπρεπε να γιατρευτώ, υπήρξαν πληγές που έπρεπε να επουλωθούν», τονίζει η Angelina, η οποία μεταμορφώνεται σε Maria Callas, για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Pablo Larrain και δεν κρύβει πόσο φοβάται τον απαιτητικό ρόλο που την θέλει να είναι τραγουδίστρια της όπερας.

Η Jolie τονίζει εκεί, πως η φωνή της άλλαξε το 2018, πριν το διαζύγιό της, κάτι που κατάλαβε στα γυρίσματα της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil. Η ίδια εξηγεί:

«Το σώμα μου αντιδρά πολύ στο στρες, τα επίπεδα του ζάχαρoυ μου ανεβαίνουν και πέφτουν... ξαφνικά εμφάνισα την παράλυση του Bell στο πρόσωπό μου, περίπου έξι μήνες πριν το διαζύγιο».

Αυτό που με περίσσια ειλικρίνεια παραδέχεται η Angelina είναι πως αν ξεκινούσε σήμερα, δεν θα γινόταν ηθοποιός, τουλάχιστον στο Hollywood, ίσως πιθανότερο να ήταν να την βρούμε στο θέατρο. Η απάντηση στο τι δεν της αρέσει, είναι ίσως μια σπόντα στην Jennifer Aniston και μια σειρά A- Class ηθοποιών που είναι πιο εξωστρεφείς σχετικά με το πόσα πράγματα από την προσωπική τους ζωή αφήνουν να γίνουν γνωστά:

https://www.instagram.com/p/C0eRuLuMJQJ/

«Δεν θα γινόμουν ηθοποιός σήμερα, όταν ξεκινούσα δεν υπήρχε τόσο μεγάλη προσδοκία να μιλάς δημόσια, να μοιράζεσαι τόσα πολλά», τονίζει η Jolie που εξηγεί πως σχεδιάζει να αφήσει και το Los Angeles ως τόπο κατοικίας και τη βιομηχανία του Hollywood και εξηγεί πως από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Hollywood δεν είναι ένα μέρος που προσφέρει υγεία.

https://www.instagram.com/p/C0elyiLMnzJ/

«Αυτό που αποζητώ είναι η αυθεντικότητα, είναι κομμάτι του τι συνέβη μετά το διαζύγιό μου, έχασα την ικανότητα μου να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Θέλω να κινούμαι όταν θέλω και μπορώ», είπε με θάρρος η Jolie, η οποία θα ήθελε να επιστρέψει και να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι της στην Καμπότζη, μια χώρα που αγάπησε το 2000, όταν έκανε εκεί τα γυρίσματα της Λάρα Κροφτ, τόπο από τον οποίο κατάφερε να υιοθετήσει τον γιο της Maddox το 2002.

408414592_725327989649098_1393289977094815399_n.jpg

Το story του Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad κάνει τον γύρο του πλανήτη, κι όχι άδικα