Έναν έρωτα της προκοπής, ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου! Το λουκ για την 1η εκπομπή του 2024

Έναν έρωτα της προκοπής, ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου! Το λουκ για την 1η εκπομπή του 2024

Επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα η Κατερίνα Καινούργιου και την πρεμιέρα για το 2024, την έκανε ντυμένη στα λευκά. 

Φέτος θα είναι η χρονιά της! Στα λευκά, στο χρώμα της αθωότητας ντύθηκε η Κατερίνα Καινούργιου για την πρώτη εκπομπή του 2024. Η Super Κατερίνα επέστρεψε στη συχνότητα του Alpha και η παρουσιάστρια δεν δίστασε παρά το κατάλευκο look να σπάσει το ρόδι στο πλατό της εκπομπής για καλή τύχη.

Όπως ακριβώς έκανε και στο ποστ της στο Instagram, έτσι ακριβώς και στον αέρα της εκπομπής της, η Καινούργιου ευχήθηκε να έρθει επιτέλους ένας έρωτας της προκοπής.

Μιλώντας στην Κατερίνα Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή, η Καινούργιου είχε πει χαρακτηριστικά στο τέλος του 2023.

https://www.instagram.com/reel/C1lyfoxKNVD/

«Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό, από επιλογή και όντως μου αρέσει. Θα έρθει ένας σύντροφος στη ζωή μου που να αγαπήσει εμένα, δεν θέλω τον super ήρωα, θέλω να έρθει ένας άντρας που να τον θαυμάζω».

Το πρώτο ποστ για το 2024

«Αντίο 2023…αυτη την χρονιά μέσα από τις αποτυχίες και τις δύσκολες στιγμές ανακάλυψα πιο πολύ από ποτέ ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας…
2024…σε παρακαλώ να μη μου πάρεις τίποτα απ’ ό,τι έχω. Εύχομαι ν’ αφήσεις στη θέση του όποιον αγαπώ και υπάρχει στη ζωή μου. Εύχομαι να μου χαρίσεις για άλλη μια χρονιά αυτά τα αυτονόητα, που δε λογαριάζουμε και δεν εκτιμάμε, παρά μόνο όταν τα χάσουμε….Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν! Κι αν θέλεις, φέρε αγάπη. Αγνή, αληθινή, χωρίς εμπόδια κ έναν …έρωτα της προκοπής... Αλλά και να μην έρθει…δεν πειράζει…
Ας είμαστε καλά, γεροί και δημιουργικοί κ ας τολμάμε πιο συχνά ν’ αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το 2024 εύχομαι να μη μείνετε στάσιμοι…Να προχωράτε μπροστά. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ,να αφήσετε πίσω ο,τι τοξικό σας βαραίνει και σας πληγώνει και να έχετε δίπλα σας μόνο όσους σας αγαπούν…

Καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές…», είχε γράψει η Κατερίνα στο πρώτο ασπρόμαυρο ποστ του 2024.

https://www.instagram.com/reel/C1hFYeIorYQ/

Εκεί, μια fan της Καινούργιου της είχε ευχηθεί με λόγια συγκινητικά:

«Να βρεθεί κάποιος Κατερίνα μου που θα σου κάνει την πιο ζέστη αγκαλιά και θα κουμπώσει για πάντα στη ζωή σου !Καλή χρονιά».

Όσον αφορά την πρώτη εμφάνιση της Καινούργιου, προτίμησε ένα στράπλες μίνι λευκό φόρεμα συνδυασμένο με ασημί πέδιλα από αγαπημένη της φίρμα που κοστίζει 189 ευρώ.

kat3.jpg