Ο «φύλακας άγγελός» της Κατερίνας Καινούργιου είναι η κολλητή της και αυτό φάνηκε με ένα ποστ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο «φύλακας άγγελός» της Κατερίνας Καινούργιου είναι η κολλητή της και αυτό φάνηκε με ένα ποστ

«Για πάντα μαζί» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της από την πρόσφατη έξοδό τους δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η Γεωργία Παντελέ για εκείνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα κάνει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στην πρωινή εκπομπή της στον Alpha, όσο και στις εξόδους της στην καθημερινή της ζωή. Άλλωστε, μπορεί να συμβουλεύεται την fashion stylist της εκπομπής της, Γεωργία Παντελέ, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζονται έχουν χτίσει και μια πολύ όμορφη φιλία.

https://www.instagram.com/p/CzTRHp_IWJL/

Οι βόλτες με την φίλη που απέκτησε από τη δουλειά

Πολλές φορές, λοιπόν θα δεις την παρουσιάστρια να χαλαρώνει στον ελεύθερο χρόνο που έχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνοντας μια βόλτα με την φίλη της. Όπως ακριβώς έκαναν δηλαδή και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, απολαμβάνοντας την πρωινή έξοδό τους, μιας και τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά λόγω του εορταστικού ωραρίου.

Οι δυο φίλες επέλεξαν μάλιστα και παρόμοια outfits, όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ της στο Instagram. Η μεν Γεωργία Παντελέ με denim φούστα σε ανοιχτό μπλε χρώμα, λευκή σατέν μπλούζα και μαύρη ζώνη στη μέση, η δε Κατερίνα Καινούργιου με μαύρη αντίστοιχη denim φούστα, μαύρη ζώνη στη μέση αλλά και μαύρη μπλούζα - ένας συνδυασμός που έκανε το outfit της να μοιάζει με φόρεμα. Και οι δύο επέλεξαν επίσης να ολοκληρώσουν το outfit τους με μαύρες μπότες και μαύρη τσάντα.

Όπως έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα και για τις δυο τους «Διπλός μπελάς αλλά διπλά stylish». Παράλληλα πρόσθεσε και στα hashtags της ότι εκείνη και η Γεωργία Παντελέ θα είναι «together forever» ,δηλαδή « για πάντα μαζί».

Στα σχόλιά τους οι followers της παρουσιάστριας έγραψαν πόσο εντυπωσιακές έδειχναν οι δυο τους, ενώ τόνισαν στην Κατερίνα Καινούργιου πως το νέο της πιο κοντό κούρεμα της πηγαίνει πολύ και να μην το αλλάξει.

Οι δυο τους πάντως, είχαν ταξιδέψει μαζί και στην Γαλλία τον περασμένο Αύγουστο για να προετοιμαστούν για τα looks που θα βλέπαμε να φοράει τη νέα αυτή σεζόν στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Και φυσικά δεν υπήρχε καλύτερος προορισμός για να γεμίσουν με νέες εικόνες για κομψά outfits από την Γαλλία και την «πόλη του Φωτός» (aka Παρίσι).

Το «Katken In Paris» ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου έχει έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

https://www.instagram.com/p/CwZobqLo4z7/