Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το 2024 και μεταξύ άλλων μίλησε και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο τραγουδιστής της σεζόν με sold out κάθε του εμφάνιση.

Μάλιστα, το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Έκπτωτος Άγγελος» έχει γίνει viral στα social media, σημειώνοντας παράλληλα και πολλά εκατομμύρια views στο YouTube ενώ είναι viral και στο Tik Tok. Ο τραγουδιστής έκανε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2024, ποδαρικό στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θρησκεία, την προσωπική του ζωή και τα παιδιά.

Η πίστη στον Θεό

«Έτσι γεννήθηκα, να πιστεύω στον Θεό. Η πίστη υπήρχε πάντα μέσα μου. Ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο πως όταν ήμουν μικρό παιδί, δεν πέρασα και τα καλύτερα χρόνια. Προερχόμουν από μία φτωχή οικογένεια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πάντα αγαπούσα τον Χριστό. Θυμάμαι ότι πάντα του μιλούσα, είτε σε μία εικόνα, είτε με προσευχή.

Έχω πνευματικό, τον γέροντα Νήφων στον Άγιο Νεκτάριο στη Γλυφάδα. Δεν τον βλέπω μόνο ως πνευματικό, αλλά ως οικογένειά μου. Μιλάω μαζί του 3-4 φορές τη βδομάδα» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με την βαθειά πίστη που έχει στον Θεό, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» είναι αλληγορικό και δεν αναφέρεται στον γνωστό «έκπτωτο άγγελο» των γραφών, όπως πολλοί πίστεψαν λανθασμένα.

Snapinsta.app_404601096_1611948269613333_3449263331033258082_n_1080.jpg

Η θέση του για την τεκνοθεσία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε και στο ποια είναι η άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

Είναι ένα κομμάτι, το οποίο εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα ας πούμε δικό μου…

είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ συμπλήρωσε:

«Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στο λαιμό του ο οποιοσδήποτε».

Η προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή - παρότι τα τελευταία χρόνια την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

Όπως είπε:

«Βάζω τον πήχη ψηλά στα προσωπικά μου. Αυτό που σκέφτομαι στη δική μου περίπτωση είναι ότι δεν θέλω να χωρίσω αν κάνω οικογένεια. Έχω ένα μεγαλύτερο άγχος να βρω την πιο σωστή γυναίκα. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν ξέρω πότε θα έρθει, μπορεί και ποτέ. Θέλω να ζήσω την εμπειρία του να κρατάς ένα δικό σου δημιούργημα».