Νέα χρονιά με νέο look για τη Δανάη Μιχαλάκη 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Κατερίνα Μπούσιου
Νέα χρονιά με νέο look για τη Δανάη Μιχαλάκη 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Το κοινό post με τον σύζυγό της, η πρώτη φωτογραφία της μικρής, τα νέα επεισόδια της Παραλίας και η πρώτη έξοδος της Δανάης Μιχαλάκη στη συναυλία του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Το 2023 η Δανάη Μιχαλάκη το αποχαιρέτησε ως την καλύτερη χρονιά της ζωής της γιατί σε αυτή γεννήθηκε η κόρη της. Η νέα μαμά είναι αφοσιωμένη στο μωρό της, αλλά ήδη έχει αρχίσει και τις πρώτες εξόδους της εκτός σπιτιού και τις αλλαγές με τον ερχομό της νέας και πολλά υποσχόμενης - σε όλα τα επίπεδα - χρονιάς της.

https://www.instagram.com/p/C1e-NqKqmxp/

Η αλλαγή στο look το κοινό post με τον Γιώργο και το μπισκοτάκι της Φιλαρέτης

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, είπε αντίο στην προηγούμενη χρονιά και με μία φωτογραφία με τις μικρές πατούσες της κόρης της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, για το καλύτερο ποδαρικό στο 2024. Στην ανάρτησή τους τα «είπαν» όλα με συγκίνηση για αυτό που βιώνουν ως οικογένεια: «Σε ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια.
Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο. Έφερε όμως και χαρές.
Σε εμάς την μεγαλύτερη. Καλή χρονιά! (Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό)».

https://www.instagram.com/p/C1jv0HUIFLR/

Η Δανάη αποφάσισε να καλωσορίσει τη νέα χρονιά και με μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, κάνοντας για πρώτη φορά αφέλειες. «Πολύ δυνατή» όπως χαρακτήρισε την αλλαγή ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στις Άγριες Μέλισσες, Γιάννης Αθανασόπουλος και όντως της πηγαίνει πολύ. Και όπως μας εξήγησε η ηθοποιός, δείχνοντάς μας το νέο της look: «Είναι πάντα ωραίο να κάνεις αλλαγές».

https://www.instagram.com/p/C1mbbF1KSsn/

Η νέα χρονιά έφερε όμως και μία ακόμη μικρή αλλαγή στη ζωή της, αφού 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της έκανε και την πρώτη της έξοδο για να δει τη συναυλία του συζύγου της Γιώργου Παπαγεωργίου, με το συγκρότημά του τους Polkar, στον Σταυρό του Νότου.

danaimixalaki.jpg

Ξετρελαμένη πάντως με την ολίγων εβδομάδων δεσποινίς Παπαγεωργίου, δεν είναι μόνο οι γονείς της. Είναι και η γιαγιά Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, η οποία στη χριστουγεννιάτικη ανάρτησή της στο Instagram, έδειξε τη σκυλίτσα της να κοιτά με απορία το μικρό μπισκότο που βρισκόταν ανάμεσα στους κουραμπιέδες στο πιάτο. Και πάνω στο γλύκισμα ήταν ζωγραφισμένο με ζαχαρόπαστα ένα ροζ καροτσάκι. Για την εγγονή της φυσικά.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού δείχνει την εγγονή της για πρώτη φορά και σε δύο λέξεις την απίστευτη χαρά της

https://www.instagram.com/p/C1hKS7OIrhB/

Τη Δανάη Μιχαλάκη από τις 15 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε ως Υπατία, στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία». Να ζει και εκεί την εγκυμοσύνη της μαζί με τον σύντροφό της Χάρι, με τον οποίο πλέον έχουν αποφασίσει να γίνουν οικογένεια. Όμως πλέον θα δούμε την ιστορία να φτάνει στην κορύφωσή της. Ήρθε η στιγμή η Υπατία να μάθει τα δύο σοκαριστικά μυστικά της οικογένειάς της. Ότι καταρχάς έχει ετεροθαλή αδελφό (τον Γράντο) και ότι ο αγαπημένος της θείος είχε αποκτήσει και εκείνος (χωρίς να το γνωρίζει) ένα παιδί.