Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ευχήθηκε «καλή χρονιά» παρακολουθώντας τις επαναλήψεις των Απαράδεκτων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ευχήθηκε «καλή χρονιά» παρακολουθώντας τις επαναλήψεις των Απαράδεκτων

Οι Απαράδεκτοι 31 χρόνια μετά το τέλος τους μπήκαν και πάλι στα trends μέσω των επαναλήψεων για την περίοδο των γιορτών και η Δήμητρα Παπαδοπούλου φώναξε «Ζήτω οι παρέες».

Οι Απαράδεκτοι ήταν και θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η παρέα των Σπύρου Παπαδόπουλου, Δήμητρας Παπαδοπούλου, Βλάσση Μπονάτσου, Γιάννη Μπέζου, Ρένιας Λουιζίδου και Βασίλη Χαλακατεβάκη ήταν τα ελληνικά «Φιλαράκια» και μπορεί να βρέθηκε στις οθόνες μας από το 1991 μέχρι το 1993 μέσα από τη συχνότητα του Mega, όμως κέρδισε για πάντα το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε φανατικά τις περιπέτειες τους και τις ατάκες τους που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, μέσω των επαναλήψεων, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και νεαρότερων τηλεθεατών με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι όταν ακούν τη λέξη «απαράδεκτοι» να καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται.

https://www.instagram.com/tv/CeoBOpmp6yz/

Και όχι μόνο αυτό. Η σειρά που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου 30 χρόνια μετά το τέλος της έγινε ξανά viral στα social media, καθώς λόγω του εορταστικού προγράμματος του Mega προβλήθηκαν σε επανάληψη τα επεισόδιά της από τις γιορτές του 1992. Οι παλιοί συγκινήθηκαν αναπολώντας τα ωραία και πιο αθώα χρόνια που είχαν ζήσει και οι καινούργιοι «έμαθαν» πώς γιόρταζαν το 1992 την άφιξη της νέας χρονιάς.

«Ζήτω οι παρέες!»

Και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όμως, παρακολούθησε συγκινημένη τα επεισόδια αυτά και κάπως έτσι θέλησε να ευχηθεί «καλή χρονιά» στους followers της, με το μήνυμα πως οι παρέες είναι πολύ σημαντικές στη ζωή μας.

«Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά! Ζήτω οι παρέες!» έγραψε η ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C1nQGbpr6tq/

Οι followers της δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν πόσο ωραία σειρά ήταν και πόσο γέλιο τους προκαλεί ακόμα και σήμερα. Παράλληλα, αν και πολλοί ήταν αυτοί που θα ήθελαν να γίνει ένα reunion επεισόδιο των Απαράδεκτων, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει μιας κι ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή το 2004.