Βασίλης Μπισμπίκης: Aπαθανάτισε με ξεχωριστό τρόπο το πρώτο βράδυ στο Λονδίνο με την Δέσποινα Βανδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βασίλης Μπισμπίκης: Aπαθανάτισε με ξεχωριστό τρόπο το πρώτο βράδυ στο Λονδίνο με την Δέσποινα Βανδή

Με δύο καλλιτεχνικές φωτογραφίες ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειξε πως έχει βρει το άλλο του μισό στην Δέσποινα Βανδή.

Λίγο πριν φύγει το 2023 η Δέσποινα Βανδή βίωσε μία πολύ μεγάλη στεναχώρια καθώς ο μέντοράς της, ο άνθρωπος που της «άνοιξε» τον δρόμο για το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας όχι μόνο την ίδια αλλά και όλους του τους συναδέλφους και τον κόσμο που αγαπάει τη λαϊκή μουσική στη θλίψη.

H ίδια τον αποχαιρέτησε με μια γλυκιά ανάρτηση στα social media της ευχαριστώντας τον για το πόσο δοτικός ήταν απέναντί της, ενώ στην κηδεία του η στεναχώρια της ήταν παραπάνω από εμφανής με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της για να τη στηρίξει τη δύσκολη εκείνη στιγμή.

Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι στο Λονδίνο

Το 2024 ωστόσο, το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου 2 χρόνια, θέλησε να ξεκινήσει να δημιουργεί πιο χαρούμενες αναμνήσεις, γι' αυτό και επέλεξαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο με την Δέσποινα Βανδή να κάνει μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε και την ονομαστική του γιορτή την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, αυτό τα ταξίδι ίσως ήταν κι ένα δώρο για εκείνον.

Οι πρώτες εικόνες ωστόσο, από το ταξίδι τους ήρθαν από τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος δημοσίευσε δύο ασπρόμαυρες και κάπως καλλιτεχνικές φωτογραφίες θα λέγαμε από τη βραδινή τους έξοδο.

Δυο χέρια πιασμένα σαν μια γροθιά αλλά και τα πρόσωπά τους μισά να συμπληρώνουν το ένα το άλλο ήταν οι αναρτήσεις του ηθοποιού, ο οποίος με αυτές τις λεπτομέρειες ήθελε να δείξει πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους και πόσο συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Oι λεπτομέρειες είναι άλλωστε, που κάνουν καμιά φορά τη διαφορά.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι βρίσκεται στο εξωτερικό, αφού οι δυο τους τον περασμένο Οκτώβριο είχαν βρεθεί στο Los Angeles και την Νέα Υόρκη συναντώντας και τον γνωστό Έλληνα hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο.

https://www.instagram.com/p/CyR9JfLx3o6/

Τα ταξίδια τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό φαίνεται πως είναι κάτι που απολαμβάνουν να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς δίνουν έναν «αέρα αναζωογόνησης» στη σχέση τους.