Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρώτο trend στο Twitter και έδειξε ότι η ελπίδα για ανθρωπιά είναι ζωντανή

Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρώτο trend στο Twitter και έδειξε ότι η ελπίδα για ανθρωπιά είναι ζωντανή

Γιατί βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο η Δέσποινα Βανδή;

Πρώτο trend στο Twitter ήταν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Βανδή, η οποία τα τελευταία 24ωρα συζητιέται (ξανά) για τις στιλιστικές της επιλογές.

Κι ενώ οι κακοπροαίρετοι και κάπως άκομψοι σχολιασμοί για τα ρούχα που επιλέγει να φορά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ή στο Panik Concert 2023 ήταν περισσότερο αναμενόμενοι, τα σχόλια για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν απροσδόκητα.

Η κηδεία του άρχοντα του ελληνικού πενταγράμμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Εκεί, βρέθηκαν αρκετοί τραγουδιστές, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος, ο Δάντης και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Στο επίκεντρο, όμως, στάθηκε η Δέσποινα Βανδή, όχι επειδή είχε τον Καρρά ως μέντορα αλλά επειδή έδειξε μία ανθρώπινη πλευρά της.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν χρήστες του Χ/Twitter που μίλησαν για τις πλαστικές επεμβάσεις, τα χείλη, αλλά και τα κόκκινα βαμμένα νύχια της Δέσποινας. Και όλα αυτά βλέποντας εικόνες της από την κηδεία ένος αγαπημένου για τους περισσότερους ερμηνευτή.

Η ελπίδα στον ορίζοντα

Παρά την αρνητικότητα, όμως, η Δέσποινα, δεν τρένταρε ως την Παρασκευή για αυτόν τον λόγο, αλλά για το κύμα υποστήριξης που ακολούθησε. Χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έσπευσαν να υπενθυμίσουν «να ασχοληθεί επιτέλους ο καθένας με την πάρτη του» αλλά και ότι «πήγε σε κηδεία, και όχι να κάνει καρουζέλ στο Σύνταγμα».

«Ξέρετε ότι ο Καρράς έφερε τη Δέσποινα Βανδή στην Αθήνα και της έδωσε τα πρώτα της τραγούδια; Ξέρατε ότι το να την κράζετε για την εμφάνισή της στην κηδεία του φίλου της σας κάνει σοκαριστικά σκατόψυχους;», έγραψε ένας από τους χρήστες του Χ/Twitter.

Ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε πως «έχασε έναν αγαπημένο φίλο, τον άνθρωπο που την έβγαλε στο τραγούδι και 30 χρόνια ήταν κοντά της και κάθεστε και λέτε πως ήταν έτσι στην κηδεία, για τα χειλη της», θέλοντας να τονίσει πως δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάζεται η εμφάνιση κάποιου ανθρώπου σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εμφάνιση της Βανδή τίθεται στο επίκεντρο

Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή συζητήθηκε έντονα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, αφού, πριν από λίγο καιρό, όταν ξεκίνησε να τραγουδά στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, σχολιάστηκαν οι στιλιστικές της επιλογές. Πολλοί χρήστες του Χ/Twitter, μάλιστα, ισχυρίζονταν ότι τα ρούχα που επιλέγει «δεν είναι για την ηλικία της».

Στα 54 της χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή να σχολιάσει το οτιδήποτε, για αυτόν τον λόγο, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από ρεπόρτερ, αρκέστηκε στο να πει «καρδούλα μου»!