Μελίνα Νικολαΐδη & Δέσποινα Βανδή καλωσόρισαν το 2024 με πολύ λάμψη και μια αγκαλιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μελίνα Νικολαΐδη & Δέσποινα Βανδή καλωσόρισαν το 2024 με πολύ λάμψη και μια αγκαλιά

Η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τη νέα χρονιά στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή. Το νέο video μαμάς-κόρης και η εντυπωσιακή εμφάνιση της 19χρονης.

Τον τελευταίο χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αγγλία και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου.

Μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τις φίλες και την οικογένειά της, η 19χρονη «γεμίζει μπαταρίες» και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές εν μέσω εορτών.

Η νεαρή κοπέλα έχει ενεργή παρουσία στο TikTok και δεν διστάζει να δοκιμάζει τα hot trends που κυκλοφορούν ανά καιρούς, δείχνοντάς μας στιγμές από την καθημερινότητά της. Η Μελίνα μοιράζεται σχεδόν καθημερινά videos με tips μόδας, ομορφιάς καθώς και τα αγαπημένα της υγιεινά πιάτα, τα οποία φτιάχνει η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μελίνα Νικολαΐδη και Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκαν το 2024 με το πιο glam look

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Μελίνα Νικολαΐδη στο καμαρίνι της μαμάς της, όπου πόζαρε μαζί της στο πρώτο video της χρονιάς.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και η ομοιότητά τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του TikTok.

https://www.instagram.com/p/C1ide6Moa2H/

Το σχόλιο της Καλομοίρας

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση της τραγουδίστριας ξεχώρισε το σχόλιο της Καλομοίρας η οποία έβαλε 2 emojis σε σχήμα φωτιάς, υπονοώντας πως μαμά και κόρη είναι φωτιά.

Για την περίσταση η 19χρονη επέλεξε ένα ασημί στράπλες φόρεμα που ανέδειξε πλήρως τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Το ανάλαφρο χτένισμα και το glam μακιγιάζ απογείωσαν το look, δίνοντάς μας έμπνευση για τις γιορτινές μας εμφανίσεις.

Η Μελίνα επισκέπτεται συχνά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μητέρα της (τόσο μόνη αλλά και με τον σύντροφό της) με τις Μέλισσες και περνά χρόνο μαζί της στο καμαρίνι. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αγαπημένες και δεμένες είναι.

Μέσα από τα Instagram stories της η 19χρονη μας αποκάλυψε πως νωρίς το πρωί της Δευτέρας (01/01) έδωσε το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Στη matchy- matchy φωτό της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα την παράσταση «έκλεψε» ο Μπισμπίκης

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Πριν λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μοιράστηκε στο TikTok backstage στιγμιότυπα από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi