Η κόρη του Σάββα Πούμπουρα έγινε 4 ετών και το γιόρτασε με ένα ξεχωριστό πάρτι και το «αγόρι» της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η κόρη του Σάββα Πούμπουρα έγινε 4 ετών και το γιόρτασε με ένα ξεχωριστό πάρτι και το «αγόρι» της

Η Κύνθια Πούμπουρα γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά της με γονείς και αγαπημένους φίλους. Τα στιγμιότυπα από το πάρτι, η φιλία με τον γιο της Κλέλιας Πανταζή και οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει ο Σάββας Πούμπουρας στο πλευρό της συζύγου του, Αρετής Θεοχαρίδη. Το love story τους μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έπειτα από 8 χρόνια στενής φιλίας έγιναν ζευγάρι το 2011.

Μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού το 2017, ο παρουσιαστής περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τα κορίτσια του, με την μικρή Κύνθια να αποτελεί την παντοτινή του αδυναμία.

Το πάρτι για τα τέταρτα γενέθλια της Κύνθιας

Πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια της κόρης του και διοργάνωσε παιδικό πάρτι στο ΟΑΚΑ και στο προπονητήριο της Έρρικας Πρεζεράκου, το οποίο ενδείκνυται για παιδικά πάρτι.

Γονείς και παιδιά απόλαυσαν το πάρτι με την καρδιά τους και λίγο αργότερα η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της υπέροχης, ροζ 3D τούρτας της με θέμα rainbow μονόκερος.

Η Κλέλια Πανταζή παρά τη δύσκολη εγκυμοσύνη της έφερε στον κόσμο τον τρίτο της γιο, τον «μαχητή» της

Η Κλέλια Πανταζή και τα παιδιά της παρευρέθηκαν στο πάρτι με την 38χρονη να δημοσιεύει μερικά Instagram-stories από τον χώρο. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, η μικρή Κύνθια και ο πρώτος της γιος είναι συνομήλικοι και πολύ καλοί φίλοι.

Πούμπουρας- Θεοχαρίδη: Ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση της κόρης τους

Στις 10 Ιουλίου 2021 το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στις Σπέτσες και βάπτισε την μονάκριβη κόρη του, Κύνθια, με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να δίνουν το παρών στην ωραιότερη στιγμή της κοινής τους πορείας. Ο παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην καρμική γνωριμία με την σύζυγό του: «Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας. Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο».

Τι ενώνει τις οικογένειες Πανταζή-Τσάκαλου και Πούμπουρα-Θοεχαρίδη

Η Κλέλια Πανταζή και ο Σάββας Πούμπουρας είναι καλοί φίλοι και περνούν συχνά ανέμελες στιγμές με τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για το «ειδύλλιο» του γιου της με την κόρη του Σάββα Πούμπουρα, Κύνθια, η Κλέλια Πανταζή είχε αναφέρει: «Χθες ήταν μαζί (τα παιδιά μας) και θα βρεθούμε και σήμερα, θα πάμε σε θεατρική παράσταση. Το προξενιό είχε γίνει από την κοιλιά δηλαδή κι εγώ και η Αρετή ήμασταν με τις κοιλιές και είπαμε εντάξει...όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι κορίτσι, αυτά τα δύο κουμπώσανε είπαμε συμπεθέρα-συμπεθέρα».

Τα δεύτερα γενέθλια του μεσαίου γιου της Κλέλιας Πανταζή

Πριν από λίγες ώρες η Κλέλια Πανταζή έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagran με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου της, Αλέξη. Ο μικρούλης είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας και η μαμά του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ποστάροντας μερικές φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C1ogTpboIHs/

«Αυτός εδώ ο έρωτας με τα μεγάλα, γελαστά μάτια και τα ζουμερά, γυαλιστερά χειλάκια, έγινε δυο!! Ευχή μου, να συνεχίσεις να είσαι στην ζωή σου τόσο μοναδικός!! Σ’ αγαπάω ομορφιά μου!!», έγραψε η Κλέλια Πανταζή στην ανάρτησή της.

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος παντρεύτηκαν στις 1 Ιουλίου 2018. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει την γαμήλια τελετή σε κτήμα στο Κορωπί, όπου ακολούθησε μεγάλο πάρτι. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Ιωάννα Μπουζαλά και ο Αλέξης Παϊτέρης. Τον Ιούλιο το ζευγάρι υποδέχθηκε τον τρίτο του γιο και έκτοτε βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

https://www.instagram.com/reel/C1g8jvooyvU/

Πηγή κεντρικής: