Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα γίνει μπαμπάς κι εκείνη πάει και πάλι Survivor;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα γίνει μπαμπάς κι εκείνη πάει και πάλι Survivor;

Ένα διαβατήριο και δύο throwback posts της Σταυρούλας Χρυσαειδή από την περσινή συμμετοχή της στο Survivor έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται αν θα βρεθεί για 3η φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Κι ενώ το Survivor για το 2024 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τα trailer των παικτών να είναι ήδη στον «αέρα», πολλοί αναρωτιούνται ποιοι άλλοι από τους παλιούς παίκτες θα βρεθούν ξανά στους στίβους μάχης. Ήδη η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα θα βρεθούν για 3η και για 4η αντίστοιχα φορά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ παρότι είχε «κλειδώσει» να βρίσκεται και ο James Καφετζής τελευταία στιγμή λόγω των ιατρικών εξετασεών του, η συμμετοχή του «πάγωσε» μέχρι νεωτέρας.

Μια αγαπημένη παίκτρια των fans του Survivor αλλά και του Τούρκου παραγωγού Acun Ιlicali ήταν και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η αθλήτρια του στίβου και γυμνάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2022, συμμετείχε και στο Survivor All Star με τους περισσότερους - συμπεριλαμβανομένου και του Acun - να λένε πως της άξιζε μια θέση στον τελικό, αφού ήταν η πιο δυνατή γυναίκα του ριάλιτι. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί εδώ και καιρό της γράφουν στα social media πως θέλουν να πάει και στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/reel/CyGHHMjsF81/

Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι χάρηκαν βλέποντας να δημοσιεύει στο Instagram της πέρα από δύο throwback stories από την περσινή συμμετοχή της με ευχές για καλή επιτυχία αλλά και μια φωτογραφία της από το αεροδρόμιο με ένα διαβατήριο για την Μαδρίτη (σ.σ απ' όπου υπάρχει ανταπόκριση για τον Άγιο Δομίνικο), καθώς πίστεψαν πως η αγαπημένη τους παίκτρια θα βρεθεί τελικά και στο νέο Survivor.

Παρ' όλα αυτά οι συγκεκριμένες αναρτήσεις ίσως ήταν απλά ένα throwback στη χρονιά που πέρασε, αφού το όνομά της δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα ανάμεσα στα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν για να βρίσκονται στο παιχνίδι φέτος. Άλλωστε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή πρόσφατα άνοιξε και το δικό της καφέ με τον φίλο της Νίκο Γιάννη και ίσως θέλει να επικεντρωθεί εκεί.

https://www.instagram.com/p/C1g0Nyrs9g1/

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα γίνει πατέρας: οι ευχές του Κατσούλη

Ο πρώην σύζυγός της πάντως, και επίσης αθλητής του στίβου Παναγιώτης Τριβιζάς έχει επικεντρωθεί στο νέο μέλος που περιμένουν με τη σύζυγό του Ιωάννα Καραΐσκου. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τις ημέρες των Χριστουγέννων πως περιμένουν το πρώτο τους μωράκι και η χαρά τους δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης αν και με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στα πλαίσια του Survivor δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, με τον Παναγιώτη Τριβιζά φαίνεται πως είναι καλοί φίλοι, αφού στην ανάρτησή του με το ευτυχές γεγονός έγραψε: «Με το καλό αγοράκι μου!!».

Screenshot-(1006).png