Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιορτάζει & το δώρο του κολλητού της είναι το πιο χρήσιμο για το νέο της σπίτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιορτάζει & το δώρο του κολλητού της είναι το πιο χρήσιμο για το νέο της σπίτι

Η γιορτή της βρήκε την Σταυρούλα Χρυσαειδή με ευχές από πρώην συμπαίκτες της στο Survivor αλλά και με δώρα για το καινούργιο cozy σπίτι της.

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η ανανεωμένη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η πρώην παίκτρια του Survivor από νωρίς το πρωί δέχεται στα social media τις ευχές των φίλων της αλλά και των συμπαικτών της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν ήταν ο προπονητής της και οι πρώην συμπαίκτες της Νίκος Γιάννης και Τάκης Καραγκούνιας.

Το νέο της σπίτι και η προσωπική της ζωή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην συνέντευξη που προβλήθηκε από το Breakfast@star σήμερα ανήμερα της γιορτής της μάς έδειξε για πρώτη φορά τους χώρους του νέου της σπιτιού, αφού πριν μπει στο Survivor All Star είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τριβυζά, ύστερα από μόλις τρεις μήνες γάμου. Η ίδια, γι' αυτόν τον «γάμο εξπρές» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μετακόμισα στο νέο μου σπίτι. Στο προηγούμενο σπίτι έμενα με τη σχέση που είχα, δεν ήταν δικό μου, οπότε έφυγα. Έκανα και έναν γάμο εξπρές. Δε ξέρω αν θα έμπαινα πάλι σε έναν γάμο».

https://www.instagram.com/p/CvxH5txMTLi/

Όπως θα δεις, πάντως από τα στιγμιότυπα που είδαμε στο ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star, το νέο της σπίτι είναι αρκετά cozy, παρότι ακόμα δεν έχει πολλά έπιπλα και διακοσμητικά, αφού όπως είπε κι η ίδια μόλις μετακόμισε. Ωστόσο, στο σαλόνι και δίπλα από τον γκρι καναπέ επέλεξε να βάλει τα μετάλλια και τα κύπελλά της από τον πρωταθλητισμό, αφού ήταν αθλήτρια του στίβου ενώ έχει τελειώσει και τη γυμναστική ακαδημία.

Η κουζίνα της αν και λίγο πιο μικρή έχει αρκετά σκεύη και υλικά για να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές, ενώ υπάρχει και πάνω όροφος όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο της.

Ο Νίκος Γιάννης, πάντως με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης το 2022, κι από τότε είναι κολλητοί φίλοι το δώρο που της έκανε για την γιορτή της ήταν μια τοστιέρα, κάτι που η ίδια δεν είχε προλάβει να προμηθευτεί η ίδια στο νέο της σπίτι και ήθελε για να φτιάχνει όπως είπε στο βίντεο που δημοσίευσε τα τοστ της. Ο κολλητός της φίλος πάντως, δείχνει να την αγαπάει πολύ και μάλιστα η ίδια είπε ότι της έχει και κάποιο άλλο δώρο.

Η αλλαγή στα μαλλιά της και η throwback φωτογραφία

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν από λίγες μέρες έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα που είναι το καστανό, νιώθοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την αλλαγή της.

https://www.instagram.com/p/CwpejZ8MDbt/

Ένας φίλος της μάλιστα, επέλεξε να της ευχηθεί με μια throwback φωτογραφία της από κοινές τους διακοπές, όπου τα μαλλιά της ήταν όντως καστανά.

376471290_1469182990568873_7153709994639666298_n.jpg

Η προσωπική της ζωή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πάντως, δείχνει να είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, μιας και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου αυτή την περίοδο υπάρχει κάποιος στη ζωή της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη περίοδο μιλάω με ένα παιδί που έχουμε βρεθεί μια φορά. Για κάποιο λόγο μετακόμισε κάπου αλλού για λίγο χρονικό διάστημα και θα πάω εκεί. Αυτό είναι το πιο ακραίο που θα έχω κάνει για έναν έρωτα».