Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε σε άβολες ερωτήσεις & όλοι σχολίασαν πως την θέλουν στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε σε άβολες ερωτήσεις & όλοι σχολίασαν πως την θέλουν στο Survivor

Η single πια Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν θα έλεγε όχι στο Survivor 2024, ακόμα κι αν είχε για συμπαίκτες άτομα που δεν συμπαθούσε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν φύγει το 2023 αποφάσισε να απαντήσει σε διάφορες άβολες ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της. Με δύο βίντεο στο προφίλ της στο TikTok λοιπόν, η Σταυρούλα απάντησε για το ενδεχόμενο να την δούμε στο Survivor 2024 - που ήδη έχει πάρει το πράσινο φως και θα ξεκινήσει είτε τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη είτε τις πρώτες του Γενάρη - αλλά και την προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/reel/CyGHHMjsF81/

Όπως δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor δεν θα είχε πρόβλημα, να μπει ξανά στο παιχνίδι, ακόμα κι αν είχε για συμπαίκτες άτομα που την δυσκόλεψαν ψυχολογικά τις προηγούμενες δύο φορές που συμμετείχε. Ίσα ίσα θα την πείσμωνε ακόμα περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Ναι (σ.σ θα ξαναπήγαινα στο Survivor) δεν θα με ένοιαζε αυτό, δεν θα με ένοιαζε ποιος θα έμπαινε. Και να ξέρετε ότι αν έχω κόντρα με κάποιον κι αν κάποιον δεν τον "πάω", συγγνώμη κιόλας, αλλά θα τον "πατούσα" αγωνιστικά ακόμα περισσότερο. Οπότε θα ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο αυτό για μένα αγωνιστικά για να συμβεί. Γιατί όταν μαθαίνω γι' ανθρώπους που λένε διάφορα για μένα χωρίς να με ξέρουν ή προσπαθούν να με διαβάλλουν, εκεί να ξέρετε "πριζώνω" ακόμα πιο πολύ και ευχαριστιέμαι πιο πολύ τις συγκεκριμένες νίκες. Τις άλλες νίκες μου τις χαίρομαι αλλά είμαι ταπεινή προς τον αντίπαλο, αυτές τις νίκες όμως τις χαίρομαι πάρα πολύ» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς να αποκαλύπτει αν θα την δούμε στο νέο Survivor.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στις πιο άβολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια των δύο συμμετοχών της στο ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας πως το 2022, ήταν όσα είπε η Ασημίνα Xατζηανδρέου δημόσια σχετικά με τα άκομψα posts που έμαθε ότι είχε κάνει η ίδια πριν μπει στο παιχνίδι βλέποντάς την να κλαίει, ενώ το 2023 οι πιο άβολες στιγμές ήταν οι μέρες που πέρασε πριν αποχωρίσει με όλες τις μηχανορραφίες που γίνονταν εναντίον της.

Φυσικά, δεν γινόταν να λείπει και μια ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το αν υπήρχε όντως κάτι παραπάνω μεταξύ τους πέρα από την φιλία τους. Η Σταυρούλα, όπως και όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, απάντησε πως οι δυο τους ήταν απλά φίλοι και μιλούσαν αρκετά όταν βρέθηκαν στην ίδια ομάδα.

H Bάλια Χατζηθεοδώρου έγινε 31 κι απ' το πάρτι δεν έλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:H ευχή της Βαλαβάνη

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι single, παρότι βγαίνοντας από το παιχνίδι το καλοκαίρι υπήρχε κάποιος άνθρωπος στη ζωή της.

Ο κόσμος περιμένει την Σταυρούλα να σηκώσει την κούπα

Πάντως, παρότι η ίδια δεν απάντησε στο αν θα τη δούμε ξανά στο Survivor, πολλοί fans του παιχνιδιού αλλά και δικοί της γράφουν στα σχόλιά τους πως θέλουν να την απολαύσουν και πάλι στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα περιμένουν πώς και πώς να την δουν και νικήτρια, μιας και η αποχώρησή της από το Survivor All Star ήταν πολύ άδικη γι' αυτούς.

Αυτό βέβαια, είχε αναφέρει και ο Acun Ilicalli, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο οποίος την ημέρα του τελικού είχε πει πως περίμενε πως ένας από τους δύο φιναλίστ θα ήταν η Σταυρούλα, λέγοντας πως ήταν η πιο δυνατή γυναίκα του ριάλιτι.

Oι παλιοί Survivors που θα ξαναμπούν στο παιχνίδι

Πάντως από τους προηγούμενους παίκτες που αναμένεται να ξαναδούμε στο παιχνίδι το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου θεωρείται από πολλούς βέβαιο, μιας και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως τα έχει βρει ξανά με την παραγωγή του παιχνιδιού και δεν θα είχε πρόβλημα να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Σου θυμίζω πως εκείνη μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star με την κατηγορία ότι παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού όσον αφορά το φαγητό και την επικοινωνία. Καμία από τις δύο, ωστόσο δεν δέχθηκε πως είχαν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» με αποτέλεσμα - κυρίως η Ασημίνα - να έρθει σε δικαστική διαμάχη με την παραγωγή του Survivor λόγω των όσων είχαν αφήσει να εννοηθούν γι' αυτήν.

Από την άλλη πολλοί είναι και οι fans της Κατερίνας Δαλάκα που θέλουν να την δουν και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης κι όπως φαίνεται μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβεί, αφού η Μαρία Αντωνά - η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη - δημοσίευσε στο TikTok της ένα αινιγματικό βίντεο με εκείνον, την Κατερίνα Δαλάκα και την Μαίη να τσουγκρίζουν πρόωρα μαζί της για το 2024. Μήπως επειδή θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο τη νέα χρονιά; Ίδωμεν.

Και κάπως έτσι, Μαίη- Δαλάκα και Σοϊλέδης μάς είπαν ότι μπαίνουν στο Survivor 2024 για την κούπα