Η Μάγισσα επιστρέφει δυναμικά με μία συμμαχία που δεν περιμένεις ενώ η Θεοφανώ γίνεται δολοφόνος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μάγισσα επιστρέφει δυναμικά με μία συμμαχία που δεν περιμένεις ενώ η Θεοφανώ γίνεται δολοφόνος

Αυτές τις ημέρες γυρίζονται τα τελευταία επεισόδια της Μάγισσας, αλλά το σασπένς τώρα μόλις ξεκινά και θα κορυφωθεί μέχρι το Πάσχα. 

Το νέο τρέιλερ της Μάγισσας το οποίο διαφημίζει τα νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, χρησιμοποιεί τη λέξη «συνταρακτικά» και δεν αποτελεί υπερβολή αυτός ο χαρακτηρισμός. Ξεκινάμε με 2 αναγκαστικές συμμαχίες, έναν επίσης αναγκαστικό φόνο και μία μεγάλη αποκάλυψη. Η Θεοφανώ με την απαγωγή της, αναγκαστικά ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου.

Η ολοκλήρωση των γυρισμάτων και οι διαβουλεύσεις για τη δεύτερη σεζόν

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, ξεκινούσαν στη Μάνη τα γυρίσματα της Μάγισσας. Και τότε υπήρχαν οι πληροφορίες πως το project που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1 ήταν μία σειρά που δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Για την ακρίβεια πως θα «πήγαινε» τη μυθοπλασία, ένα βήμα προς το μέλλον. Το έκανε αυτό το βήμα τελικά. Η παραγωγή ήταν αυτό που περιμέναμε, όπως και το σενάριο. Προσαρμοσμένο μάλιστα στο μοτίβο του καθημερινού και αυτό δεν είναι εύκολο. Μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες, τα γυρίσματα ολοκληρώνονται.

Και μόλις ειπωθεί από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο το «It's a wrap» θα μάθουμε και τις προθέσεις του καναλιού για το αν θα συνεχιστεί η σειρά και για δεύτερη σεζόν. Και θα πρέπει σύντομα να υπάρξει μία απόφαση, γιατί αυτή θα κρίνει και το πως θα είναι το τελευταίο επεισόδιο. Αν θα υπάρξει σεναριακή κορύφωση ή αν θα «χτιστεί» ένα σασπένς για τη δεύτερη σεζόν. Από τι θα κριθεί η συμφωνία; Φυσικά από το κόστος. Καλή η τέχνη, αλλά όλα είναι αριθμοί στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/C1r6VXDoO7z/

Μέχρι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, θα υποδεχτούμε τα νέα επεισόδια της σειράς με την πρέπουσα ανυπομονησία. Και έχει ωραίες εξελίξεις αυτόν τον μήνα η Μάγισσα. Ας ξεκινήσουμε από το σχέδιο του Τζανή.

Με τις ευλογίες της Δαμιανής, ξεκινά το σχέδιο της απαγωγής της Θεοφανώς, από τους Τριβολαίους που την κατηγορούν ότι είναι μάγισσα. Ο Τζανής τους βοηθά πρακτικά για να μπουν στον πύργο τους χωρίς κανείς να τον υποπτευθεί.

https://www.instagram.com/p/C0q_zZMoZnm/

Ο Μάρκος, ο Κανέλλος και ο Αντρέι είναι και οι μόνοι που ανησυχούν σοβαρά για την απαγωγή της και ετοιμάζουν το δικό τους σχέδιο για να τη βρουν. Αναγκαστικά εδώ θα έχουμε την πρώτη συμμαχία Μάρκου και Αντρέι. Από κοινού κάνουν τις έρευνες και αξιολογούν οτιδήποτε τους οδηγήσει στα ίχνη της.

Η Θεοφανώ από την πλευρά της θα έχει σύμμαχο τη μητέρα της. Με το δικό της όραμα. Θα αναγκαστεί ωστόσο να αμυνθεί και χωρίς να το θέλει γιατί απεχθάνεται τη βία, θα σκοτώσει έναν από τους απαγωγείς της. Είναι λίγο πριν ο Μάρκος την ανακαλύψει. Δυστυχώς όμως, παρά την ηρωική του κίνηση, ο έρωτάς τους είναι καταδικασμένος.

Το έχει ήδη εξομολογηθεί η μικρή μάγισσα στη μητέρα του Μάρκου. Πως δεν αισθάνεται πλέον τίποτε για εκείνον.

Το φινάλε της χρονιάς για τη Μάγισσα έγινε με ρεκόρ, μία σύγκρουση και τον Αντρέι μεγάλο νικητή

Θα έχουμε όμως και μία δεύτερη αναγκαστική συμμαχία στη σειρά. Ανάμεσα στην Κυπριανή και τη Δαμιανή. Αν σου κάνει εντύπωση αυτό, θα δεις στη συνέχεια πως αυτές οι δύο κυρίες γνωρίζονται από παλιά. Η συμμαχία προς το παρόν έχει μόνο ανταλλαγή πληροφοριών για όσα συμβαίνουν στους πύργους τους - κυρίως για τη Θεοφανώ - και όχι κοινή δράση.

Άλλωστε δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη αναμεσά τους και η κάθε μία έχει δικούς της και διαφορετικούς στόχους. Ωραίος αυτός ο σεναριακός συνδυασμός της Κατερίνας Λέχου και της Θέμιδος Μπαζάκα. Υποκριτικά δε, απίθανος.