Η Μαρία Μπεκατώρου έγινε «happy traveller» στην Ταϊλάνδη και κάπως ζηλέψαμε

Η Μαρία Μπεκατώρου έγινε «happy traveller» στην Ταϊλάνδη και κάπως ζηλέψαμε

Η Μαρία Μπεκατώρου μοιράστηκε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από το εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη και κάπως ζήλεψε η ψυχούλα μας.

Με ένα εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη υποδέχτηκε το 2024 η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία τις πρώτες ημέρες του νέου έτους βρήκε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παρουσιάστρια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «The Chase» επισκέφτηκε εχθές 4 Ιανουαρίου το White Temple, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ναούς του Pa O Don Chai. Ο ναός βρίσκεται στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Chiang Rai, στην Ταϊλάνδη.

mpek4.png

Η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της στο Instagram την υπέροχη εικόνα που αντίκρισε όταν βρέθηκε έξω από τον ναό. Εκτός αυτού, όμως, μοιράστηκε σε srories και αρκετές ακόμα φωτογραφίες από το εξωτικό ταξίδι που κάπως ζήλεψε η ψυχούλα μας.

Η ξενάγηση, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η παρουσιάστρια επισκέφτηκε και τον ναό Wat Sa Si, στο εσωτερικό του οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει μία φιγούρα του Βούδα από γυψομάρμαρο. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί δύο εικόνες από το όμορφο τοπίο στο οποίο βρίσκεται το Wat Sa Si.

Το ταξίδι φαίνεται ότι ενθουσίασε την Μαρία Μπεκατώρου, αφού ανέβασε αρκετές ακόμα φωτογραφίες από φαγητά, ντόπιους, αλλά και την ίδια ως «happy traveller».

Ποιοι άλλοι celebrities πέρασαν τις γιορτές σε εξωτικούς προορισμούς!

Η παρουσιάστρια του «The Chase», όμως, δεν ήταν η μόνη celebrity που άδραξε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε κάποιον εξωτικό προορισμό το διάστημα των εορτών, αφού φαίνεται ότι φέτος είχαν την τιμητική τους τα μακρινά ταξίδια.

Εκτός από τη Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, σε εξωτικό προορισμό βρέθηκε και η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία πέρασε τις διακοπές της μαζί με την Ada στο Μπαλί αλλά και στη Σιγκαπούρη. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τους μαγευτικούς προορισμούς, η εικόνα των οποίων σου γαληνεύει την ψυχή.

Στο Μπαλί βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μαζί με τον Fipster. Οι δύο φίλοι πέρασαν την Πρωτοχρονιά στο νησί της Ινδονησίας και αν κρίνουμε από τις εικόνες που δημοσίευσαν στο Instagram διασκέδασαν με την καρδιά τους!

Το Μπαλί είχε την τιμητική του! Αφού εκεί βρέθηκε και η Άννα Πρέλεβιτς, μαζί με την αδεφή της, Τέα, και μία φίλη τους.

https://www.instagram.com/p/C1rL5MchOsl/

Την ίδια στιγμή, σε εξωτικό προορισμό βρέθηκε και η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη.

https://www.instagram.com/p/C1nFf5zoaGF/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariampekatwrou