Η αγωνία της Βίκυς Καγιά για τη μητρότητα, το νέο εντυπωσιακό look και το reunion

Κατερίνα Μπούσιου
Η αγωνία της Βίκυς Καγιά για τη μητρότητα, το νέο εντυπωσιακό look και το reunion

Το white party look. Το ταξίδι στο Λονδίνο είχε εκπλήξεις για τη Βίκυ Καγιά όπως και η τηλεοπτική της εξομολόγηση στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει την απουσία της από την τηλεόραση και μας το δείχνει σε κάθε της στιγμή. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο, για να χαρεί το christmas spirit της εποχής, κάνοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερο reunion. Η παρουσιάστρια και μοντέλο εντυπωσίασε με το white look της, όσο και με τις αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

https://www.instagram.com/p/C0jSLh2IAju/

Αν όχι η Βίκυ τότε πια;

Εδώ και λίγους μήνες η Βίκυ Καγιά χαίρεται - με όλη τη σημασία της λέξης - τη μετά Star τηλεοπτική εποχή της. Κάνοντας αυτά που δεν μπορούσε όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω γυρισμάτων και λόγω των υποχρεώσεων ως μαμά. Και επέστρεψε μάλιστα και σε μία παλαιότερη αγάπη της, τον κινηματογράφο. Και λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στην εκπομπή «Watch next» του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Και μεταξύ άλλων μίλησε για το άγχος της μητρότητας όταν πέρασε το κατώφλι των 30. Με τη σκέψη πάντα στο μυαλό της πως η δική της μητέρα, είχε μείνει έγκυος σε εκείνη σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις στα 17 της χρόνια.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Είχα πολύ πίεση. «Πότε θα κάνεις παιδιά;». Eγώ δεν έδινα σημασία. Κάποια στιγμή όμως μάσησα γύρω στα 32. Έλεγα «Μήπως έχουν δίκιο; Mήπως έχω κάποιο πρόβλημα εγώ γιατί δεν το θέλω;» και προσπαθούσα λίγο να πείσω τον εαυτό μου. Μετά όμως το έβγαλα από το μυαλό και είπα ότι όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Και όταν είναι σωστό θα το ξέρω. Όταν έρθει η ώρα, θα την ξέρω αυτή την ώρα».

Η Βίκυ απέφυγε να πει τι θα συμβεί με το μέλλον της στην τηλεόραση, απλούστατα γιατί δεν το έχει αποφασίσει ακόμη. Παρόλο που όλα τα κανάλια θα ήθελαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Ήδη φημολογείται μία ανεπίσημη προσέγγιση από τον ΑΝΤ1. Στο κανάλι έχει δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για εκείνη με τον νέο διευθυντή προγράμματος και περιεχομένου, Νίκο Χριστοφόρου, ο οποίος ήταν και διευθυντής της Green Pixel στο Star, δηλαδή άμεσος προϊστάμενος και συνεργάτης της.

Στο dinner party της Κατερίνας Καινούργιου, την παράσταση έκλεψε η (καστανή) Βίκυ Καγιά

Προς το παρόν βρίσκεται στο Λονδίνο. Για να κάνει μίνι διακοπές με αγαπημένους της φίλους, μπαίνοντας ήδη σε mood Χριστουγέννων.

Η Βίκυ έκανε και μία ιδιαίτερη εμφάνιση με ένα total vinyl look σε άσπρο χρώμα φορώντας και ένα σορτσάκι. Αν όχι η Βίκυ με τέτοιες αναλογίες και τέτοια καλίγραμμα πόδια, τότε ποια μπορεί να το φορέσει; Το στιγμιότυπο αυτό όμως, μας αποκάλυψε και το reunion που έκανε με τον χορευτή και χορογράφο Στέφανο Δημουλά, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και με τον οποίο είχε συνεργαστεί η Βίκυ όταν εκείνος ήταν κριτής στο Dancing with the stars.