H Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε τη γιορτή της και το trailer για τον 2ο κύκλο του First Dates ήρθε σαν δώρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε τη γιορτή της και το trailer για τον 2ο κύκλο του First Dates ήρθε σαν δώρο

To trailer για τον 2ο κύκλο του First Dates κυκλοφόρησε κι οι fans του ανυπομονούν να δουν τα ζευγάρια που θα βγουν ραντεβού στο «εστιατόριο» της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της ως coach και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, πλέον ασχολείται με ζητήματα «καρδιάς» όσον αφορά την τηλεοπτική της παρουσία, αφού τη χρονιά που μας πέρασε ήταν η οικοδέσποινα στο «εστιατόριο» του First Dates. Εκεί έβγαιναν το πρώτο τους ρααντεβού άγνωστα ζευγάρια singles με σκοπό να βρουν το άλλο τους μισό.

Το trailer για το First Dates και τα σχόλια των fans

Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν γνώριζε αν και πότε θα συνεχιστεί το συγκεκριμένο project, με την άφιξη του 2024 και την ονομαστική γιορτή της Ζενεβιέβ που ήταν στις 3 Ιανουαρίου (σ.σ το Ζενεβιέβ προέρχεται από το Γενοβέφα), κυκλοφόρησε σαν δώρο και το trailer με τις πληροφορίες για να δηλώσει κανείς συμμετοχή, κάτι που σημαίνει ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου είναι πολύ κοντά.

https://www.instagram.com/p/Cr0ZtuVoDaE/

Όπως καταλαβαίνεις οι followers της ενθουσιάστηκαν και όχι άδικα, αφού πέραν όλων των άλλων είναι και μια καλή ευκαιρία να δούμε ξανά και τον Τάσο τον barman του «εστιατορίου», ο οποίος είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση πέρσι.

Ο Τάσος, ο barman του First Dates αποκάλυψε ότι πέρα από το να φτιάχνει κοκτέιλ κάποτε έσωζε ζωές

https://www.instagram.com/reel/C1r1Bh5Ih5g/

Η οικοδέσποινα Ζενεβιέβ μάλιστα έβαλε στο προφίλ της στο Instagram το trailer με πολλούς φίλους της να της γράφουν πως θέλουν να λάβουν κι αυτοί συμμετοχή για να βρουν το άλλο τους μισό.

Γι' αυτό και μια follower της είχε μια αρκετά εύστοχη ιδέα βλέποντας τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με το trailer του First Dates, προτείνοντας να υπάρχουν κι επεισόδια όπου singles της εγχώριας showbiz αναζητούν ταίρι.

413838970_2693921977425450_6368865912269760219_n.jpg

Όσον αφορά πάντως τον νέο κύκλο του First Dates η Ζενεβιέβ σε συνεντεύξεις της είχε αναφέρει πως θα δούμε διάφορες αλλαγές και θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα.

«Με ευχαριστεί πολύ που όλοι με ρωτάνε πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Έχουμε δεθεί πολύ με την ομάδα και υπάρχει προσμονή. Θέλω φέτος να ραφτώ, θέλω να γίνω κουμπάρα, θέλω να πετύχω γάμο στο First Dates» είχε πει η ίδια.