Λίγο πριν γίνει ενός έτους, ο Πάρης Αλεξάνδρου κέρδισε ένα ιδιαίτερο βραβείο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο πριν γίνει ενός έτους, ο Πάρης Αλεξάνδρου κέρδισε ένα ιδιαίτερο βραβείο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το διπλό πάρτι και το ξεχωριστό βραβείο που διεκδικεί ο μικρός Πάρης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι μετά το ταξίδι τους στο Μεξικό αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στη συμπρωτεύουσα.

Η αγαπημένη οικογένεια υποδέχθηκε το νέο έτος στη μαγευτική Tulum και παραμένει σε εορταστικό mood, καθώς η influencer είχε χθες (07/01) την ονομαστική της εορτή και ο μικρός Πάρης γίνεται σύντομα ενός έτους.

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον Πάρη στη Νέα Υόρκη και τα σχόλια είπαν την αλήθεια για τον γιο της

Τα προεόρτιο πάρτι γενεθλίων του Νουνίτο

Σε μία ημέρα (9 Ιανουαρίου) ο μονάκριβος γιος του ζευγαριού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο τυχερά και πολυταξιδεμένα μωρά της εγχώριας showbiz. Ο μικρός Πάρης Αλεξάνδρου έχει σημειώσει ρεκόρ ταξιδιών και συγκεντρώνει συχνά το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και των χιλιάδων διαδικτυακών φίλων που απαριθμούν οι γονείς του.

Πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα Τούνη διοργάνωσε sushi dinner στο πολυτελές σπίτι της για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο: τα προεόρτια γενέθλια του γιου της.

touni7.jpg

Το ζευγάρι υποδέχθηκε τους πιο στενούς του φίλους και συνεργάτες μαζί με τους οποίους αποφάσισε να μοιραστεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές: το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Πάρη.

1704667812265-559354942-touni5.jpg

Ο «Νουνίτο» έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και απαθανατίστηκε από τους καλεσμένους, οι οποίοι μας χάρισαν τρυφερά στιγμιότυπα.

Αξιοσημείωτο είναι πως όλοι σεβάστηκαν την προσπάθεια των Τούνη-Αλεξάνδρου να προστατεύσουν το μωρό τους από τα media, καλύπτοντας το πρόσωπο του μικρού Πάρη με emojis.

Για την περίσταση η Ιωάννα Τούνη επέλεξε two pieces set σε μπεζ χρώμα το οποίο συνδύασε με μια λεπτή ζώνη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Μαμά και γιος διεκδικούν δύο ιδιαίτερα βραβεία

Η Ιωάννα Τούνη είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, με αρκετές αναρτήσεις της να γίνονται viral και αργότερα αντικείμενο σχολιασμού στα media.

H influencer διεκδικεί για ακόμα μια φορά το βραβείο «Influencer της χρονιάς», από τα χιουμοριστικά τιμητικά βραβεία που απονέμει η Soula Glamorous μέσα από το προφίλ της.

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε λίγο αργότερα καθώς μέσα από τα Instagram-stories της η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ο γιος της είναι υποψήφιος στην κατηγορία «Πρωτοεμφανιζόμενο πρόσωπο Instagram».

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «Νουνίτο» σχολιάστηκε από τους followers της μαμάς του, οι οποίοι τόνισαν με χιούμορ πόσο πολύ έχει ταξιδέψει το μωρό για το νεαρό της ηλικίας του.

sxolia.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: jtouni