Το τι κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν είναι άρρωστη φανερώνει την καριέρα της στο μόντελινγκ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το τι κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν είναι άρρωστη φανερώνει την καριέρα της στο μόντελινγκ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ένα από τα ωραιότερα δωμάτια-ντουλάπα. Τα νέα πλάνα από το σπίτι της και τα αποθεωτικά σχόλια.

Μια πολύ δημιουργική χρονιά διανύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, ανέλαβε την παρουσίαση του «Shopping Star».

To μοντέλο-παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της επαγγελματικό βήμα και δεν σταματά να ποζάρει στο τηλεοπτικό πλατό, χαρίζοντάς μας εικόνες και έμπνευση για τα μελλοντικά μας looks.

Πριν λίγα 24ωρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους και εξήγησε τι κάνει όταν είναι άρρωστη. Όπως η ίδια αποκάλυψε, τις ημέρες που είναι κρυωμένη χαλαρώνει με τις ώρες στην γκαρνταρόμπα της όπου δοκιμάζει ρούχα και παπούτσια non stop.

To girly dressing room της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει με διαφορά την πιο εντυπωσιακή, girly γκαρνταρόμπα που κάθε fashionista θα ήθελε στο χώρο της και ποζάρει συχνά εκεί στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/reel/C0HSqr7NrMV/

«Sick day means playtime at the dressing room», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην ανάρτησή της.

Τα ροζ ράφια με τον κρυφό led φωτισμό φιλοξενούν τα αμέτρητα ψηλοτάκουνα παπούτσια του μοντέλου καθώς και τις αγαπημένες, luxury τσάντες με τις οποίες ολοκληρώνει τις stylish εμφανίσεις της.

1701074342723-403471092-iliana5.webp

Τα αποθεωτικά σχόλια

Το post του μοντέλου συγκέντρωσε περισσότερα από 12.000 likes και εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια φίλων-θαυμαστών της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Γιάννα Τερζή και η Έλενα Τσαγκρινού ήταν από τις πρώτες που σχολίασαν το βίντεο της Ηλιάνας με την πρώτη να σημειώνει: «Τρελαίνομαι!».

Ακολούθησε το σχόλιο της Γιάννας Τερζή η οποία έγραψε: «Θέλουμε κι άλλα τέτοιαααα».

Screenshot-2023-11-27-095736.png

Κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον trapper, Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μετακομίσει στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην πολυτελή μονοκατοικία του πρώην αγαπημένου της στην Πεντέλη.

https://www.instagram.com/tv/CgtrE6UAMLi/

Μετά τον χωρισμό τους το 2021 η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε σε νέο σπίτι, το οποίο διακόσμησε η ίδια με πολύ μεράκι και προσωπικές πινελιές.

https://www.instagram.com/p/ClI8U6wtR3M/

Η αγάπη που τρέφει η 35χρονη για τα φυτά είναι εμφανείς, τόσο στα posts αλλά και τα Instagram stories που έχει μοιραστεί κατά καιρούς μέσα από το διαμέρισμά της. Οι pop art πίνακες, τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια και τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν χρώμα και τροπική αύρα στο χώρο.

Το γκρι τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστό το σαλόνι, στο οποίο το μοντέλο και ο αγαπημένος της χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική ημέρα. Ο καναπές και οι πολυθρόνες της Ηλιάνας έχουν αποχρώσεις του πράσινου και του πετρόλ και δένουν αρμονικά με τα γήινα στοιχεία που συμπληρώνουν το deco.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του μοντέλου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέλαβαν εκπομπές που ήταν ήδη γνωστές κι έχουν άλλο 1 κοινό

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou