Ελένη Φουρέιρα και Γιούλικα Σκαφιδά καλωσόρισαν το 2024 με ένα κοινό «παράπονο»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Φουρέιρα και Γιούλικα Σκαφιδά καλωσόρισαν το 2024 με ένα κοινό «παράπονο»

Το 2023 για την Ελένη Φουρέιρα και την Γιούλικα Σκαφιδά ήταν η πιο όμορφη χρονιά, αφού και οι δύο έγιναν μανούλες. Η μητρότητα έχει όμως και δυσκολίες και πολλές «αϋπνίες».

Την χρονιά που μας πέρασε πολλές γνωστές Ελληνίδες έγιναν μανούλες. Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα με τη Γιούλικα Σκαφιδά. Η pop τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ η ηθοποιός κράτησε στην αγκαλιά της - επίσης - τον γιο της στα τέλη του Νοέμβρη.

Παρότι οι δυο γυναίκες να γέννησαν τα αγόρια τους με κάποιους μήνες διαφορά, ως μανούλες έχουν αρκετά κοινά και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν στη νέα τους καθημερινότητα. Ένα από αυτά είναι και η έλλειψη ύπνου αφού λόγω των μωρών τους, που ακόμα δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα, οι ίδιες δεν προλαβαίνουν ούτε να κοιμηθούν, όπως εξομολογήθηκαν. Γι' αυτό αποχαιρετώντας το 2023 και καλωσορίζοντας το 2024 στις αναρτήσεις τους στα social media, η Ελένη Φουρέιρα και η Γιούλικα Σκαφιδά είχαν το ίδιο «παράπονο».

Στην μεν ανάρτησή της με τον γιο της να φοράει ένα γιορτινό φορμάκι η Γιούλικα Σκαφιδά έγραψε για τις πρώτες γιορτές του μικρούλη: «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα: Κοιμήθηκα πολύ (μόνο εγώ κανένας άλλος). Ήπια πολύ γάλα. Έκλαψα λιγάκι. Γνώρισα τις ξαδερφές μου. Έβαλα πιπίλα. Και έβγαλα πολλές φωτογραφίες! Ήταν πολύ όμορφα! Καλή χρόνια,υγεία,αγάπη και χαρές!».

https://www.instagram.com/p/C1kZaP6Lo1M/

Ενώ στο Instagram story της η Ελένη Φουρέιρα εξήγησε τον λόγο που δεν προλαβαίνει να κάνει ούτε post ούτε βίντεο - ανασκόπηση του 2023 λέγοντας:

«Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας! Λοιπόν κάνω αυτό το story γιατί, όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο όχι να κάνω post και βιντεάκια με το 2023 αν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου - που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε στη ζωή ο γιος μου - όμως πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ με το να κάνω ένα post, οπότε τα λέω σε αυτό το story και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία».

Πάντως μπορεί, όπως οι πιο πολλές μανούλες στην αρχή, οι δυο γυναίκες να δυσκολεύονται γιατί δεν προλαβαίνουν να κοιμηθούν, όμως σίγουρα δεν θα άλλαζαν με τίποτα τις στιγμές με τα παιδιά τους. Γι' αυτόν τον λόγο η ηθοποιός αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ η Ελένη Φουρέιρα κάθε φορά που μιλάει για τον γιο της συγκινείται.