Στη φωτογραφία από τη βραδινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για ένα παράπονο

Στη φωτογραφία από τη βραδινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για ένα παράπονο

Στην περιγραφή της δημοσίευσης η Δανάη Μπάρκα έγραψε «Σπίτι είναι όπου είναι το κρασί. Καλό βράδυ αγαπημένοι μου, τα λέμε αύριο το πρωί».

null

Με μία ανάρτησή της στο Instagram θέλησε το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου να καληνυχτίσει τους διαδικτυακούς της φίλους η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει αναπτύξει μία στενή σχέση με το κοινό που την παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος αγαπά την εξωστρέφεια και την θετική της ενέργεια, με αποτέλεσμα εκείνη να προσπαθεί να «μοιράσει» αισιοδοξία τόσο μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, όσο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής η Δανάη ανέβασε πέντε φωτογραφίες από την τελευταία της έξοδο, στις οποίες πρωταγωνιστούσε το χαμόγελό της, το κρασί αλλά και το καλό φαγητό.

Στην περιγραφή της δημοσίευσης η παρουσιάστρια έγραψε «Σπίτι είναι όπου είναι το κρασί. Καλό βράδυ αγαπημένοι μου, τα λέμε αύριο το πρωί».

https://www.instagram.com/p/C1z-Ul9sf-I/

Η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τα πιο τρυφερά λόγια και η έντονη συγκίνησή της

Τα σχόλια και το «παράπονο» της Βαλαβάνη

Κάτω από τις φωτογραφίες της Δανάης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, δείχνοντας την εκτίμηση και συμπάθειά τους.

Ένας από αυτούς της έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και ακριβώς έτσι Δανάη!!! Σέ καμαρώνω είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος».

mparka-sxolio

Το σχόλιο, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα όλων μας ήταν εκείνο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή της Δανάης αναπληρώνοντας τους συνεργάτες της που απουσίαζαν λόγω κορωνοϊού.

«Να δω πότε θα με βγάλεις και εμένα έξω», έγραψε η Ευρυδίκη, δείχνοντας την εξαιρετική σχέση που έχει με την παρουσιάστρια αλλά και εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο. «Καλομελέτα», της απάντησε η Δανάη, με την δημοσιογράφο να συνεχίζει λέγοντας «Κι έρχομαι».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-08-140413.png

Η φάρσα του «Πάμε Δανάη» στην Ευρυδίκη

Η Δανάη και η Ευρυδίκη έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, τη φετινή σεζόν, γεγονός που πιθανότατα οφείλεται και στο ότι εργάζονται στο ίδιο κανάλι.

Στην αρχή της σεζόν, μάλιστα, η εκπομπή της Δανάης έκανε φάρσα στην Βαλαβάνη. Συγκεκριμένα, το «Πάμε Δανάη» έφερε τη δημοσιογράφο του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αντιμέτωπη με μία από τις χειρότερες φοβίες της, τις σκηνές θρίλερ.

Όλα ξεκίνησαν σε μία κινηματογραφική αίθουσα στην οποία μπήκε η Ευρυδίκη μαζί με τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Οι θεατές που βρίσκονταν στην αίθουσα ήταν όλοι μεταμφιεσμένοι με τρομακτικές μάσκες, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να μην αργεί να αγχωθεί και να ιδρώσει.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @danai_barka