Στη νέα εξομολόγηση της Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Στη νέα εξομολόγηση της Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με ειλικρίνεια στον Τάσο Τρύφωνος για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Το νέο beef, η απάντηση της Κατερίνας και η πιο σωστή συμβουλή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Καλεσμένη της εκπομπής «Τετ Α Τετ» και του Τάσου Τρύφωνος ήταν πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τη δημιουργία οικογένειας, τα παιδικά της χρόνια, τις έντονες στιγμές on air και το επόμενο βήμα μετά την τηλεόραση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης παραδέχθηκε πως έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη στη μέχρι τώρα πορεία της. Σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή της για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η 38χρονη ομολόγησε πως ήταν μια κακή τηλεοπτική της στιγμή εξηγώντας:

«Όλοι έχουμε πέσει σε ατοπήματα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εκείνη την ώρα μπορεί κάτι να θες να πεις και σε πιάνει μέσα σου αχ, δεν μπορώ, αδικούμαι. Θέλω να το πω. Να το πεις πάνω στα νεύρα σου, να απαντήσεις και μετά να μετανιώσεις και να πεις τώρα γιατί το είπα; Αυτό μου έχει συμβεί και να μετανιώνω. Ένιωθα αδικημένη από πράγματα που είχαν ακουστεί στην εκπομπή. Μετά εγώ τι παθαίνω; Πάνω στα νεύρα μου χάνω τον έλεγχο και μπορείς να πεις κάποια πράγματα. Εκείνη την ώρα ξεφύγεις. Αυτό που λέμε ξεφεύγω τηλεοπτικά. Που σε μια παρέα μπορείς να τα πεις, αλλά ποτέ τηλεοπτικά.

Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη από την παρουσιάστρια της εκπομπής, γιατί μπορεί να ήταν συνονθύλευμα πραγμάτων. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο, τηλεοπτικά το είπα. Λέω η Φαίη δεν μου φταίει σε κάτι. Αυτό που ακολούθησε μετά να βγαίνει ο καθένας από την εκπομπή της και να υπονοούν διάφορα».

https://www.instagram.com/p/C1zi2UWP75i/

Ο «φύλακας άγγελός» της Κατερίνας Καινούργιου είναι η κολλητή της και αυτό φάνηκε με ένα ποστ

Και πρόσθεσε:

«Στεναχωρήθηκα. Ήταν μία κακή στιγμή μου, έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου. Άλλο να με δουν οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι να μιλήσω και να δείξω τα νεύρα μου κι άλλο να τα δείξω τηλεοπτικά. Αλλά δυστυχώς έχω ένα καλό και κακό. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και την υπερβολική χαρά μου και τη λύπη μου και τον θυμό μου. Οπότε μου ξέφυγε. Έπεσαν να με φάνε λες και είμαι μοναδική που έχω κάνει αυτό το λάθος. Ζήτησα συγγνώμη μετά από 2 ημέρες, γιατί ήθελα και εγώ να σκεφτώ κάποια πράγματα και τελείωσε εκεί. Όλο αυτό που έγινε που με χτυπούσαν non stop λες και είμαι ό,τι χειρότερο στην Eλληνική τηλεόραση».

Η αγάπη της Κατερίνας Καινούργιου για τους γονείς της και η επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τα παιδικά της χρόνια και την υπέροχη σχέση που έχει με την οικογένειά της αναφέροντας: «Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, μεγάλωσα Πεύκη, σε ένα διαμέρισμα που ακόμα και σήμερα όταν περνάω συγκινούμαι. Μέχρι τα 18 μου παρά τις δυσκολίες που είχαμε με θέματα υγείας μεγαλώσαμε με αγάπη. Ο πατέρας μου ήταν στις επιχειρήσεις, είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε, και δεν σταμάτησε λεπτό να εργάζεται για το καλύτερο για εμάς. Η μητέρα μου ήταν αεροσυνοδός και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να βοηθήσει. Κάποια εποχή δεν είχα χρήματα για το εισιτήριο να πάω πανεπιστήμιο. Σπούδαζα στα ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο ο πατέρας μου τότε ήταν προσωπικός φίλος του Γιώργου Καρατζαφέρη και μου είπε να πάω να δουλέψω στο Τηλεάστυ στα πολιτικά αλλά δεν ήθελα. Μια ημέρα είδα τη Μαρία Μπεκατώρου να κατεβαίνει τη σκάλα, μιλήσαμε και της είπα να πάω να δουλέψω μαζί της και έτσι και έγινε».

Η 38χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια και παραδέχθηκε στον Τάσο Τρύφωνος πως δεν της αρέσει να ζει μόνη καθώς μετά την τελευταία της σχέση είχε συνηθίσει τη συντροφικότητα :

«Την έχω πατήσει γιατί έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω ακόμη δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια, είναι η δουλειά μου το κέντρο μου, ίσως όταν έχω τα παιδιά μου να αποφορτίζομαι και να μην παίρνω τόσο σοβαρά όσα κάνω στη δουλειά μου. Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης, ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου. Δεν νιώθω ικανοποιημένη για το πώς έχω κάνει την προσωπική μου ζωή».

Μιλώντας για τη συνέντευξη της Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε τη δική της, πολύ σημαντική συμβουλή στην KatKen.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Έχω μία εδραιωμένη άποψη τον τελευταίο καιρό που τα έχουμε πει περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι που θέλει πολύ απλά πράγματα, δηλαδή το να δημιουργήσει οικογένεια, όπως μπορεί να θέλει το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας. Επειδή την έχω γνωρίσει καλύτερα. Έχει μία ψυχή μικρού παιδιού, που καμιά φορά επικοινωνεί περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη που έχει η καθεμία από εμάς. Και προσωπικά γνωρίζοντάς την, και πόσο καλό παιδί είναι, και πόσο γενναιόδωρη με τους συνεργάτες της, θεωρώ ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής.

Το μόνο λάθος που κάνει και της το έχω πει και κατ’ ιδίαν είναι ότι καμιά φορά επικοινωνεί πολύ περισσότερο αυτή την ανάγκη της, με τους έξω και εκεί βρίσκουν χώρο οι κακοπροαίρετοι και γράφουν μηνύματα και βάζουν ταμπελίτσες. Δεν θέλει κάτι διαφορετικό από ό,τι θέλει η μέση Ελληνίδα.

Αν κι εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες της σχέσεις, δεν τις έμαθε κανένας. Μία που ξέρω εγώ μπορεί και να ήταν σοβαρή και είχε επιλέξει να την προστατέψει. Εγώ θα πω πως από ό,τι γνωρίζω, υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της, ένας άνθρωπος από αυτά που ξέρω εγώ, που η ίδια το προστάτεψε πάρα πολύ. Θέλω να πω, αν θέλει μπορεί. Το θέμα είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να είναι ευτυχισμένη».

Το νέο beef στην ελληνική τηλεόραση: Μαγγίρα-Μπακοδήμου vs Καινούργιου

Με αφορμή τα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός το Σάββατο (06/01) για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έστειλε ρεπόρτερ και κάμερα έξω από το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησαν να τοποθετηθούν, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το θέμα on air και εξήγησε ότι θεωρεί λάθος να στέλνουν οι εκπομπές κάμερες σε κηδείες αλλά και μετά από αυτές, τονίζοντας ότι έχει χαθεί το μέτρο.

«Θέλω να πάρω κι εγώ θέση και να μείνω πάνω σε αυτό που είπε ο Κώστας. Συμφωνώ 100% και δε του λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, που έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Ειδικά στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό. Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε πάρ’ το και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες… Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πολύ άσχημα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο…Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει», ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ακολούθησε η τοποθέτηση της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία στράφηκε εναντίον της της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είπε σε έντονο ύφος:

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος».

Και πρόσθεσε:

«Ποια επικαιρότητα; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο. Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια. Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα, για το τι εξυπηρετούσε».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πολλοί από αυτούς που είδαμε που κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα»

Πριν από περίπου ένα μήνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε φορτισμένη on air για ανθρώπους των media που σχολίασαν τον χειρισμό της προσωπικής της ζωής αναφέροντας : «Έχω βρεθεί πάρα πολλές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Εδώ πέρα ήμουν μέσα στη χρονιά σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου, ποιος είναι ο σύντροφός μου. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω; Ρεπορτάζ έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, στη θεία μου ή στους κολλητούς μου αν εγώ είμαι έγκυος ή όχι. Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Πολλοί από αυτούς που είδαμε που κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα».

Πηγή κεντρικής: katken85