«Πενήντα χρόνια σε αυτόν τον κόσμο»! Συγκινεί η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη μαμά της

Τζένη Ντεμιράι
«Πενήντα χρόνια σε αυτόν τον κόσμο»! Συγκινεί η Αναστασία Τσιλιμπίου για τη μαμά της

Η μαμά της Αναστασίας Τσιλιμπίου έγινε η αφορμή για να δείξει η ηθοποιός μία πιο ποιητική της πλευρά.

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η Δευτέρα 8 Ιανουαρίου για την Αναστασία Τσιλιμπίου, αφού η νεαρή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της, Φωτεινής.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά στην μητέρα της.

Με ένα τρυφερό μήνυμα και θέα την Ακρόπολη η νεαρή ηθοποιός μας έδειξε ότι δεν είδα δοτική μονάχα με τον σύντροφο της, τον οποίο συχνά βλέπουμε στα TikTok της, αλλά επιθυμεί να δείχνει την αγάπη της σε όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία ανέβασε ένα story από τη στιγμή που η μητέρα της θα έσβηνε την τούρτα και έγραψε στα αγγλικά «πενήντα χρόνια σε αυτόν τον κόσμο και σ’ αγαπώ και τα 50, ακόμα κι αν σε ξέρω τα 26 από αυτά».

tsilimpiou.png

Η ποιήτρια που ξαναβγήκε από μέσα της

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Αναστασία δείχνει μία πιο «ποιητική» της πλευρά, αφού πολλές φορές έχει γίνει ορατή μέσω των αναρτήσεων που κάνει στο TikTok.

Σε ένα από τα βίντεο της θέλησε να δώσει ένα boost αυτοαγάπης στους «αθεράπευτα ρομαντικούς», οι οποίοι πιστεύουν σε έναν έρωτα που μοιάζει με αυτούς που βλέπουμε σε ταινίες.

«Οι αθεράπευτα ρομαντικοί. Ζούμε σε μία εποχή που ο έρωτας, με τα δεδομένα των άλλων, πλησιάζει τα όρια του cringe. Το να ρίξεις τον εγωισμό σου είναι αδυναμία που όλοι φοβούνται να μη ραγίσει η καρδιά τους. Κι έτσι, όλα είναι επιφανειακά. Δε στέλνεις γιατί δεν έστειλε και λες δε σε θέλω, για να μη ρίξεις τα μούτρα σου. Και κάπου εκεί, είσαι εσύ ο αθεράπευτα ρομαντικός που θες έναν έρωτα βγαλμένο από ταινία. Που θες βόλτες στην παραλία το βράδυ, χορό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα και φιλιά παθιασμένα στη βροχή. Και κάπου εκεί, είμαι εγώ να σου πω, ερωτεύσου κι ότι γίνει», ακούγεται να λέει στο βίντεο που έχει τραβήξει μέσα στο αυτοκίνητο.

Η σχέση της Αναστασίας Τσιλιμπίου με τη μητέρα της

Η Αναστασία είναι πολύ δεμένη με την μητέρα της, αφού λόγω της μικρής διαφοράς στην ηλικία αισθάνεται ότι μπορεί να συζητά μαζί της τα πάντα.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η ηθοποιός μιλώντας στο People το 2018:

«Με τη μαμά μου είμαστε πολύ δεμένες και συζητάμε για κάθε θέμα που με απασχολεί. Το γεγονός πως έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας είναι θετικό γιατί μπορώ και της μιλάω άνετα ακόμα και για τα προσωπικά μου. Όταν έχω νεύρα ξεσπάω πάνω της, μιας και είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος».

Η Αναστασία Τσιλιμπίου εκτός από τα «Μαθήματα Κωμωδίας» λατρεύει να δίνει και «μαθήματα έρωτα»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @anastasia_tsilimpiou